Gratis naar Zombibi

Gratis naar Zombibi

Door Roos

Zombies mogen dan ondode wezens zijn, ze zijn wel superinternationaal bezig. Ze vonden hun oorsprong in de Afrikaanse en Caraïbische folklore, traden vervolgens op in talloze films, strips en vormden de titel van dé rockklassieker uit de nineties. Wauw!

 Toch was er tot op heden geen enkele Nederlandse filmmaker die het aandurfde om zombies naar de bioscoopzalen van ons koude kikkerlandje te halen. Tot 16 februari 2012...

Zomedy  

De 'zomedy' Zombibi vertelt het verhaal van de onhandige Aziz en zijn geheime liefde voor collega Tess, en zijn lamme broer Mo die alles verpest. Dan stort een Russisch ruimtestation in Nederland neer, met daarin talloze zombies die ons land aanvallen. Jawel.

Wat volgt is een spannende, maar vooral dolkomische ontsnappingsrace waarbij het groene bloed je om de oren vliegt. 

Zombibi is de hilarische zombievariant van films als Shouf Shouf Habibi en Het Schnitzelparadijs. Wil jij kaartjes winnen voor deze ultieme anti-valentijnsfilm? Bedenk dan een dodelijk origineel antwoord op de volgende vraag:

Wie zou jij redden als de wereld wordt geteisterd door een zombieplaag?

De 3 meest originele inzendingen worden beloond met 2 vrijkaartjes voor de film Zombibi die op 16 februari in première zal gaan + de dvd Sterke Verhalen van Kees van Nieuwkerk en z'n vriendjes. Vul hieronder snel jouw antwoord en gegevens in! 

Gepubliceerd op 11 februari 2012

REACTIES

Z.

Z.

De filiaalmanager van de albert heijn hier in het centrum van city plaza

12 jaar geleden

K.

K.

Jou, Roos.

12 jaar geleden

L.

L.

Ik zou een koe redden, en dan zou ik ermee vluchten naar een onbewoonde plek waar de zombies me niet zullen vinden. En dan word ik zelfvoorzienend, want dan kan ik melk drinken en kaas maken enzo voor de rest van mijn leven *foreveralone*.

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.