Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Gezocht: huisfotograaf!

Gezocht: huisfotograaf!

7Days en Scholieren.com zijn op zoek naar een fotografietalent! Ben jij iemand die overal foto’s van schiet en zelfs van een vieze prullenbak nog een meesterwerk kan maken? Heb je altijd een camera om je nek en manoeuvreer je je in de meest vreemde posities om een spectaculaire foto te krijgen? Ben je ook nog goed in samenwerken?

Dan is dit iets voor jou! De winnaar mag zich een jaar lang huisfotograaf van Scholieren.com en 7Days noemen en krijgt voor foto-opdrachten ook nog een vergoeding. Gaat het kriebelen? Twijfel dan niet om te reageren. Talent is voor ons belangrijker dan ervaring.

Wat moet je doen? Maak drie foto’s binnen het thema ‘het is niet wat je denkt.’ En we zouden graag nog 1 foto ‘vrij werk’ van je ontvangen. Meedoen kan t/m 31 maart.

Kijk voor verdere informatie en wedstrijdvoorwaarden op www.scholieren.com/huisfotograaf.

Gepubliceerd op 1 maart 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.