Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Gezocht: huisfotograaf!

Gezocht: huisfotograaf!

7Days en Scholieren.com zijn op zoek naar een fotografietalent! Ben jij iemand die overal foto’s van schiet en zelfs van een vieze prullenbak nog een meesterwerk kan maken? Heb je altijd een camera om je nek en manoeuvreer je je in de meest vreemde posities om een spectaculaire foto te krijgen? Ben je ook nog goed in samenwerken?

Dan is dit iets voor jou! De winnaar mag zich een jaar lang huisfotograaf van Scholieren.com en 7Days noemen en krijgt voor foto-opdrachten ook nog een vergoeding. Gaat het kriebelen? Twijfel dan niet om te reageren. Talent is voor ons belangrijker dan ervaring.

Wat moet je doen? Maak drie foto’s binnen het thema ‘het is niet wat je denkt.’ En we zouden graag nog 1 foto ‘vrij werk’ van je ontvangen. Meedoen kan t/m 31 maart.

Kijk voor verdere informatie en wedstrijdvoorwaarden op www.scholieren.com/huisfotograaf.

Gepubliceerd op 1 maart 2013
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.