Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Genante verhalen

Genante verhalen

Door Naomi

Genant gedrag.In elk gesprek is het leuk om weer dezelfde vraag aan mijn gesprekspartner te stellen: Wat is nou het meest gênante dat je ooit hebt meegemaakt?

Het is leuk om deze vraag te stellen aan een goede vriendin, je opa, de lelijke vriendin van je broer, een leraar, je baas of gewoon je moeder. De antwoorden die je op deze vraag krijgt zijn een garantie voor een paar goede lachbuien.

Vriendin A.

Vriendin A. In haar sportschool is een sauna, naast het Turks stoombad en daartegenover is de grote-koude-emmer-douche. Mannen en vrouwen zijn gemengd, dus je moet niet preuts zijn, wil je er kunnen relaxen. In het Turks stoombad moet je tenslotte wel naakt zijn (zo’n natte handdoek is kut).

Het stoombad was toch heter dan ze dacht en hoewel ze er niemand kende, voelde ze zich niet helemaal op haar gemak, zo poedelnaakt met vieze oude mannetjes om haar heen. Dus wilde ze, als niemand haar kon zien, snel de koude douche in rennen om vervolgens snel haar handdoekje te pakken, dat om te slaan en daarmee wat minder naakt in de sauna te gaan zitten. Dat was het aanvalsplan.

Ze gooide de glazen deur open en op het moment dat ze haar sprint richting douche inzette, kwam er uit de sauna naast het stoombad een groot, naakt, lichaam tevoorschijn waar ze met haar eigen naakte lichaam vól tegenop botste. Vervolgens gleed ze met haar blote voeten op de natte tegels uit.

Toen ze, naakt, van de gladde grond krabbelde en omhoog keek, staarde ze recht in de grote, geschrokken ogen van.. de vader van haar oppaskindjes.

Vriendin B.

Oei. Gênant, inderdaad. Vriendin B, mijn buurmeisje. Ik was erbij dit keer.

We waren aan het stappen en we waren melig. Zij was me aan het uitlachen, maakte grappen waar ze niet meer van bijkwam en lachte al lopende me nog harder uit. Ze kijkt om mijn reactie te zien en loopt vól tegen een lantaarnpaal. Huilen dat ze deed. Heerlijk dat heel Utrecht mee kon genieten, maar, inderdaad, erg gênant.

Vriendin C.

Vriendin C. Met huiswerkbegeleiding heel nodig naar de wc. Ze durfde niet te vragen of ze mocht gaan, dus wachtte ze maar tot de pauze. Dit duurde vrij lang en gezien de grootte van haar blaas, stond ze werkelijk op knappen.

Direct toen ze de wc had gevonden, ging ze zitten en genoot. Ein-de-lijk. Puur genot, tot ze merkte dat ze op de klep in plaats van op de bril op was gaan zitten. Ze had alles onder geplast. Nógal gênant, ja...

Eigenlijk allemaal veel te gênant om te vertellen, want nu moet ik natuurlijk ook vertellen wat het meest genante is dat ik zelf ooit heb meegemaakt. Ik denk dat ik me wat dit betreft aansluit bij Simon, de hoofdredacteur van Scholieren.com:

Als iets té privé wordt of een té gênante gebeurtenis is, vertel je het gewoon niet alsof je het zelf meemaakte, maar alsof het een vriendin overkwam.

Gepubliceerd op 7 oktober 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

A.

A.

hahaha dat is inderdaad genant, zeker die van de oppaskindjes en de wc, tsja hoe moet je dan toch reageren als je die man weer ziet???

13 jaar geleden

M.

M.

Haha geweldig die laatste zin ;-)

13 jaar geleden

B.

B.

Wil mensen wijzen op onze stichting, wij zijn namelijk druk bezig jongeren ruimte te bieden hun stem te laten horen, neem een kijkje op www.stgrespect.nl en geef je mening....

Groetjes
Bobo

13 jaar geleden

S.

S.

Nu ben ik wel benieuwd welk gênant verhaal van jou is!

13 jaar geleden

T.

T.

Wat een ge-wel-dige blog! Heerlijk, vooral dat laatste! Genieten geblazen

13 jaar geleden

C.

C.

super! genoten, vooral de slotzin is geweldig haha

13 jaar geleden

D.

D.

Www scholieren.. Tiptop :)

12 jaar geleden

D.

D.

Www scholieren.. Great! :)

12 jaar geleden

F.

F.

Www scholieren.. Super :)

12 jaar geleden

Y.

Y.

Www scholieren.. Not so bad :)

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.