Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Forum: Sint, seks en kerst

Forum: Sint, seks en kerst

Flinke activiteit op het forum: naast alle standaard ‘hoe vaak masturbeer jij’-topics, waar ik verder niet te veel aandacht aan wil besteden, zie ik deze week ook nieuwe seizoensonderwerpen. Een groepje mensen vraagt zich af of de gemiddelde scholier liever kerst of Sinterklaas viert, en of de échte Sint of juist een nepper op RTL4 te zien was.

Elke twee weken gaat Tjeerd op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struint 'ie door onbegaanbaar gebied, onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics.

De altijd-ambitieuze Wheezle wou graag een sinterklaasviering op het forum, met cadeautjes van maximaal €12,50. Het werd een succes. We zijn nu te laat, maar misschien een ideetje voor volgend jaar? Of last-minute voor komende kerst al? Forummers, verzamelt u!

Bij het lezen van de titel ‘Wat vind jij lekkerder?’ werd ik al helemaal zenuwachtig. Ik verwachtte allemaal seksueel-getinte verhalen. Bij het aanklikken van de topic bleek dat niet het geval: ‘Als maaltijd vind ik pannenkoeken lekkerder, maar als tussendoor poffertjes.’ Ook best boeiend…

Het zal je maar gebeuren, je koopt voor €30 een ouderjaarslot, en wint vervolgens één miljoen euro. LauraJansen haar hart gaat al sneller kloppen als ze denkt aan wat ze met dat geld moet gaan doen. Ze wil 250.000 euro aan het goede doel geven. De engel.

Zo. Nu eens die kerstboom optuigen en bijbehorende zakken snoep inslaan. Iemand nog tips?

Gepubliceerd op 16 december 2010
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

L.

L.

Pakkende titel! haha!

11 jaar geleden

N.

N.

Haha, heel leuk!

11 jaar geleden