Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Examenchat wiskunde B

Examenchat wiskunde B

Door Roos

Nog een freshwoman in de chat, docente Jenny de Jong. Tussen de selecties voor het WK roeien door, nam zij nam de wiskunde B chat voor haar rekening. 

Veel scholieren blijken moeite te hebben met meetkunde. Dat is ook lastig volgens Jenny, want 'je moet het maar net zien'. Haar tip: "Bewaar deze oefeningen op je examen voor het laatst, ga even naar de wc en kijk dan nog eens met een frisse blik naar de opgave." Chat gemist en wil je nog meer adviezen van Jenny lezen? Bekijk hieronder de chatlog.

Dinsdag waren ook de chats voor management & organisatie en wiskunde A. Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 8 mei 2014
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

B.

B.

hoe moet je ontbinden in factoren

7 jaar geleden