Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Examenchat Duits

Examenchat Duits

Door Roos

Op zaterdagmiddag stond er maar één chat gepland, de examenchat Duits. Docent Koos ging er eens lekker voor zitten, kopje cappuccino bij de hand, en vragen beantwoorden maar!

Veel scholieren met Duits in hun pakket lopen er tegenaan dat ze veel oefenen met examens, maar toch niet hoger scoren dan een krappe 5 of 6. Koos heeft voor die scholieren wel een tip: "Examens maken heeft alleen maar zin als je de strategieën kent bij het maken van open, gesloten en gatentekstvragen. Dan kun je bepalen in welk onderdeel je goed of niet zo goed bent." Wil je meer handige tips van Koos weten, lees dan de chatlog van gisteren nog eens door!

Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 11 mei 2014
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.