Even voorstellen: onze nieuwe redactie

Even voorstellen: onze nieuwe redactie

Dit is 'm dan: de redactie voor komend jaar! Deze groep bloggers en vloggers (check ons in de header, mét shirts van onze kledingsponsor shirtsenzo) gaat jou het komende jaar dagelijks vermaken met verse blogs en video's. Over alles wat op en om het schoolplein gebeurt. We stellen ze even aan je voor.

Ivana

Schrijft het allerliefste interviews, want tijdens het interviewen kan ze nog meer praten dan ze altijd al doet. Praat overigens zo hard dat de hele buurt kan meegenieten en zelfs in haar slaap produceert ze de fraaiste volzinnen. Stiekem hardrockfan, al doet haar uiterlijk anders vermoeden. Reageert ook op de naam Nirvana of Ivanov. 

Jasmijn

Ontwierp zelf een nieuw middelbare schoolsysteem, omdat ze denkt dat het onderwijs veel beter kan. Heeft een melkchocoladeverslaving, praat snel en wil altijd radslagen doen als ze vrolijk is (helaas kan ze dat niet). Zetelt dit jaar ook parttime in Amsterdam als LAKS-bestuurslid. 

Hizir

Schreef een gastblog over het sluiten van zijn school in Den Haag, maakte daarna prachtige proza en andere verhalen voor Scholieren.com. Wil graag filmmaker worden, maar heeft zelf totaal geen geduld om negentig minuten naar een film te kijken. Is doodsbang voor spinnen en dol op eten (maar dan alléén ongezonde troep).  

Amber

Blogger Amber heeft als vanzelfsprekend een voorliefde voor schrijven. Heeft geen zangtalent, maar zingt toch 24/7. Bij de eerste de beste kinderfilm springen de tranen al in haar ogen. Om de tranen even te vergeten leeft Amber zich uit op de dansvloer van een of ander feestje. Ze lijkt op feestjes altijd dronken maar drinkt geen druppel, wat ook niet mag aangezien ze zestien is. 

Anouk

Blogde op Scholieren.com over haar ervaringen op een high school in Canada en schrijft nu weer vanuit haar hometown Amsterdam. Maakt naast haar blogs voor Scholieren.com ook jongerenkrant INKIJK voor alle scholen in Amsterdam. Praat in hyperbolen en lacht als de sirene van een politieauto. Stopt echt nooit met praten, maar begrijpt het als mensen niet meer luisteren. Heeft verder een zwak voor raketjes, Gossip Girl, tomaten en markeerstiften. 

Wouter

Vlogger uit het hoge noorden. Is daarnaast ook dol op radiomaken, wat hij regelmatig doet op de lokale zender. Houdt van Griekse gyros, haat het wanneer mensen tien keer op het 'deur open'-knopje in de trein drukken. Ging ooit viral met een video waarin hij per ongeluk een aardbeving had gefilmd. 

Casper

Youtuber met allergie voor appels, maar kan niet zonder al zijn apparaten van Apple. Kent bijna alle Harry Potter-toverspreuken uit zijn hoofd. Presenteerde twee seizoenen een item in het tv-programma Hip voor Nop op Zapp. Houdt ervan als alles recht staat. Maakt op Scholieren.com de Schoolhacks-reeks met leertips en andere handige dingen om je schooltijd door te komen.

Noah

Knuffelbeer en controlfreak die later arts wil worden. Kan veel hebben, maar wordt chagrijnig als mensen keuzes voor hem maken. Gaat koken, stofzuigen of dweilen om te kunnen ontspannen. Maakte furore als gastblogger op Scholieren.com en gaat nu aan de slag in de vaste redactie.

David

Organiseert elk jaar met kerst een kerstontbijt in de trein en vindt het heerlijk om, bijvoorbeeld op het station, naar mensen te  kijken. Bestelt altijd superveel visitekaartjes, maar geeft ze nooit weg. Vormt een team met Levy, waarmee hij elke maand een video maakt.

Sandra

Creatieve blog- en liedjesschrijver die ervan droomt om met Nielson op te treden. Vindt het leuk om synoniemen of vertalingen op te zoeken. Haar favoriete snack is een nougatblokje met een chocoladelaagje. Verschijnt graag in een zwierig jurkje of een bananen-shirt. 

June

Gaat blogs schrijven op Scholieren.com. Heeft de lichaamslengte van een negenjarige, maar is absoluut niet schattig. Ging een week surfen op haar Nikes, omdat ze haar waterschoentjes was vergeten. Luistert stiekem het liefst naar Stevie Wonder en al die andere muziek uit de tijd van haar grootmoeder.

Elsa

Een van de twee huisfotografen van Scholieren.com. Werd met haar fotoserie over het leven op de middelbare school genomineerd door het Rijksmuseum en exposeerde haar werk daar ook. Loopt op school altijd rond met een camera om haar nek, en springt daarnaast ook graag op de surfplank.

Remi

Een van de twee huisfotografen van Scholieren.com. Rust niet voor hij een perfect esthetisch plaatje heeft geschoten. Werd met zijn fotoserie over het leven op de middelbare school genomineerd door het Rijksmuseum en exposeerde zijn werk daar ook. Komt uit Groningen, maar hoopt later carrière te maken als fotograaf in de modescene van Amsterdam en Parijs. 

Bogi

Videomaker die zich het liefst op een longboard verplaatst. Doet 7-jarig vwo en heeft een levensmotto dat het tegenovergestelde is van 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'.  Geen enkele leraar kan zijn naam normaal uitspreken. Maakt maandelijks filmpjes voor Scholieren.com samen met Jip, met wie hij ook een eigen Youtube-kanaal runt.

Jip

Jip is een keukenprinses die graag kreeft en vis verorbert. Al sinds haar jeugd maakt ze samen met Bogi films, nu ook maandelijks voor Scholieren.com. In de toekomst wil ze graag naar de filmacademie, maar ze twijfelt of het nou Amsterdam, Antwerpen of Berlijn wordt. Is een oud-atlete die nu graag longboard en chillt in het park. Kan omslaan van de rust zelve tot de definitie van hyperactiviteit. 

Levy

Eet graag komkommer en kan niet langer dan dertig minuten stilzitten. Heeft nooit stress, behalve als er teveel keuze is. Heeft een eigen Youtube-kanaal en trekt er samen met cameraman David op uit om video's te maken voor Scholieren.com.

Zaid

Fanatiek rugbyer met een Youtube-account sinds 2010. Is actief op bijna alle social media-platformen en heeft zijn televisie al jaren niet meer aangezet. Maakt maandelijks een video voor Scholieren.com.

Mike

Heeft moeite met lang stilzitten en kan niet zonder zijn telefoon. Wordt dan ook gek als hij door zijn databundel heen is. Is verder dol op zijn oma en gaat maandelijks video's maken voor Scholieren.com samen met Zaid.

Gepubliceerd op 6 september 2016
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.