Even teruglezen: de chat met Karin Straus

Even teruglezen: de chat met Karin Straus

Door Roos

Vrijdagmiddag 16:00u. Karin Straus van de VVD logt in op de chat. Het is iets rustiger dan de dagen ervoor, omdat het weekend voor de deur staat. Gelukkig zijn er genoeg vragen voor Karin. Na de chat weten we zowel van haar weekendplannen als wie haar politieke voorbeeld is (Haya van Someren).

Natuurlijk komt in de chat met Karin ook weer het sociaal leenstelsel ter sprake. Omdat Karin Straus van de VVD is, verschilt haar opvatting hierover niet veel van die van Sander Dekker (ook VVD\'er).

Verder valt op dat Karin zich sterk wil maken voor het imago van VMBO\'ers, als iemand aangeeft dat het vmbo het afvoerputje van het voortgezet onderwijs is. Karin\'s motto:
\"Niet alleen de knappe koppen, maar ook de gouden handjes hebben we nodig\". 

Twee enthousiaste chatters die maar vragen blijven stellen, trekken aan het eind van de chat de stoute schoenen aan en vragen Karin of ze eens bij haar in de Tweede Kamer mogen langskomen. Karin reageert enthousiast:
\"Wout & Kim S: Dat kan. Jullie kunnen natuurlijk met je klas komen, maar jullie mogen ook individueel een keer komen\". Wordt vervolgd!

Heb jij de chat met Karin gisteren gemist? Dan lees je hier alle vragen en antwoorden nog eens na.

 

Gepubliceerd op 6 april 2013
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.