Een dag uit het leven van een One Direction-fan

Een dag uit het leven van een One Direction-fan

Door Ivo

Het is 24 juni 2014. Ik word wakker met de ringtone van Kiss You op mijn mobiel. Meteen slaan de zenuwen toe. Vandaag is De Grote Dag. De dag van het One Direction-concert in Amsterdam. Ik heb er weken naar toe geleefd en kan bijna niet geloven dat ik Niall, Zayn, Harry, Liam en Louis straks in het echt ga zien. Het wordt AMAZING <3 <3 that's 4 sure!!

Na getweet te hebben dat ik wakker ben, stap ik mijn bed uit en begin ik mijn outfit voor deze belangrijke dag uit te zoeken. Want stel nou dat mijn grote liefde me vandaag ziet. Na een uur ben ik er uit. Ik ga voor mijn felrode skinny jeans en doe mijn 1D-shirtje aan. 

School

Vol spanning ren ik de trap af. Ik smeer mijn broodjes met One Direction-hagel (vorig jaar gekocht in een pop-up store op Hoog Catharijne), wens mijn moeder een fijne dag en stap zo snel mogelijk op de trein. Ik heb vandaag gewoon school, maar dat is niet zo belangrijk. Ik wil veel liever de dag doorbrengen met Niall. Eenmaal aangekomen op Amsterdam Centraal open ik snel mijn 1D-WhatsApp-groep. Misschien is het al bekend waar de boys uithangen, want daar moet ik natuurlijk als eerste zijn. 

Helaas nog niks bekend. Dan maar zelf op zoek. Hilton Hotel, Amstel Hotel, Hotel The Grand. Geen spoor van Niall. Teleurgesteld stap ik in de metro richting de Amsterdam ArenA. Al snel slaat mijn teleurstelling om in nieuwe hoop. Over een paar uurtjes zie ik mijn grote liefde. De deuren gaan vanavond om 18:50 open, het is nu al 12:00. Zou ik te laat zijn?

Verlegen

Als ik eenmaal in de rij aangesloten ben stapt er iemand met een camera op me af. Ene Ruben van Scholieren.com. Ik doe alsof ik niet geloof dat hij het is, maar stiekem ben ik gewoon heel erg verlegen. Ondertussen komt er een geblindeerde limousine aanrijden, zou mijn schatje daar in zitten? Ik schreeuw de longen uit mijn lijf, misschien hoort hij me wel. 

18:50! Tijd om naar binnen te gaan. 20:00! Waaaah, ze komen het podium op. 20:45! Niall knipoogt naar mij. Zou dat hét teken zijn? Om 22:30 is het optreden afgelopen. Dit was mijn #best #night #evah! Al whatsappend stap ik de trein in. Mijn gedachten nog in de ArenA. Kon deze avond maar voor eeuwig duren.

Na mijn twitterbio gewijzigd te hebben in 'Niall 24-06-2014 <3', mijn levensgrote Niall-pop gezoend te hebben, en ik al mijn filmpjes van het concert heb bekeken, plof ik doodmoe op mijn bed met One Direction-bedovertrek. Voordat ik ga slapen werk ik mijn dagboek nog even bij. 'Lief dagboek. Sinds vandaag heb ik een vriendje...'

Afgelopen week wist One Direction in de Amsterdam Arena opnieuw de tienerharten van vele fans te stelen. En omdat ik de hysterie rondom boybands nooit begrijp, besloot ik voor dit blog één dag in de huid van een echte Directioner te kruipen. Bekijk hieronder de video's die Scholieren.com eerder online zette.

Bekijk video: Hoe gek zijn de Directioners?

Bekijk video: Gekkenhuis bij opening One Direction pop-up store

Gepubliceerd op 2 juli 2014
ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

P.

P.

ik haat one direction

8 jaar geleden

G.

G.

Ik háát smurfen.

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.