Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Dingen die ik niet mis aan het uitgaan!

Dingen die ik niet mis aan het uitgaan!

Door Tom

Van bruisende borrels, naar doorborende katers. Kortstondige relaties, gevolgd door grondig liefdesverdriet. Kapotte fiets, kapotte telefoon, portemonnee weg. Zucht. Dit is een korte opsomming van de dramatiek die ik maar al te vaak heb meegemaakt tijdens het uitgaan. Om toch nog een klein beetje optimistisch te blijven in deze barre coronatijden, heb ik een aantal dingen verzameld die ik niet mis aan het uitgaan!

Katers

Veruit het meest voor de hand liggende probleem dat bij het uitgaan komt kijken is de kater. Het is verschrikkelijk. Alsof de Griekse God Thor losgaat met zijn hamer op je hersenpan. De hele dag ben ik niet productief, laat staan gemotiveerd om uit bed te komen. Met als gevolg dat ik niet goed genoeg voorbereid ben voor de toetsen de day-after. Dit is toch wel echt iets wat ik voorlopig nog niet mis aan wilde avonden.

Kapotte fiets

Oké, stel je ff voor. Je fietst met een paar vrienden terug van een feest. Het fietsen gaat eigenlijk niemand meer zo gemakkelijk af, maar toch vindt iedereen het nog steeds een goed idee om in een grote groep dicht op elkaar te blijven fietsen. Dan opeens: hatseflats, tyfstraalt iemand zo van z'n fiets af. Alsof er aan het eind van de weg iemand met een machinegeweer staat, ligt iedereen binnen no time op de grond. Met als gevolg: schaafplekken, een kapotte kettingkast en de volgende ochtend een boze vader aan je bed: 'Godverdomme, wat is met je fiets gebeurd?!'

Gebroken harten

Vaak leer je op feestjes mensen kennen die je nog nooit eerder hebt gezien. Soms zien deze mensen er ook nog wel enigszins florissant uit, met als gevolg: kortstondige relaties van niet langer dan een half uur. Na dat halfuur zie je diegene opeens met een ander tongen. Oh nee! Wat een romantisch drama! Dit is natuurlijk een goede reden om de komende twee maanden depressief in je bed te blijven liggen, je hebt immers een gebroken hart. 

Dure tikkies

Je bent eventjes op een feestje bij iemand thuis, om daarna weer ergens anders heen te gaan. Ondanks dat je nauwelijks wat hebt gedronken op dat eerste feestje, krijg je toch de volgende ochtend een tikkie van weet-ik-veel hoeveel geld! 

Laten we wel eerlijk blijven, hoe erg we feestjes ook missen, dit mist niemand!

Gepubliceerd op 21 april 2021
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.