De nieuwe Scholieren.com nieuwsbrief

De nieuwe Scholieren.com nieuwsbrief

Door Roos

Wil jij op de hoogte blijven van de allerbeste blogs, de grappigste filmpjes en tweets, nieuwe boeken, coole winacties en aankomende events? Wij verzamelen ze elke maand voor je in de splinternieuwe Scholieren.com nieuwsbrief.

Maandelijks heeft één van onze bloggers de eer om de nieuwsbrief te vullen met blogs, tweets en filmpjes die er voor hem of haar uitsprongen die maand. In de eerste nieuwe nieuwsbrief (november) trapt eindredacteur Renske af met haar selectie blogs, filmpjes en fun.

Onze boekverslagen- en prijsvragenredacteur Annemieke selecteert bovendien elke maand de leukste nieuwe boeken voor je én houdt je op de hoogte van lopende winacties.

Hoe schrijf je je in?

Om je in te kunnen schrijven voor de nieuwsbrief, heb je een profiel nodig. Klik hier om je eigen profiel aan te maken.

Heb je al een profiel? Dan kun je bij je instellingen aangeven of je maandelijks de nieuwsbrief wilt ontvangen. Uiteraard kun je je hier ook weer afmelden. 

Elke maand verschijnt er ook een webversie van de nieuwsbrief. Deze lees je hier: www.scholieren.com/nieuwsbrief. Nu vind je daar de eerste nieuwe editie van november: met onder andere een huilende vader, tweet over Miley Cyrus en kunst in de schoolwc's. 

Nieuwsgierig geworden? Lees ze!

Gepubliceerd op 26 november 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.