Dé must-haves voor Koningsdag

Dé must-haves voor Koningsdag

Door Ivo

Dit weekend is het dan eindelijk zover, de eerste keer Koningsdag! En of je nou troep verkoopt op de vrijmarkt of je gewoon lekker gaat feesten op één van de vele Koningsdag-evenementen: je moet er goed oranje uitzien. Daarom heb ik mij in dé Koningsdagprullaria van 2014 verdiept en de must-haves er voor je uitgepikt.

The Cheap Solution - Xenos €0,49

Heb je geen cent te makken, maar wil je toch de blits maken op Koningsdag? Dan is deze Koningsdag Kroon écht iets voor jou. Voor maar 49 eurocent ben jij de prins op het oranje paard. Trek er nog een leuk t-shirt bij aan en je bent helemaal klaar. Overigens kijkt de vrouw op het etiket blijer dan dat ik dat doe. 

De klassieke Oranjehoed - Blokker €0,99

Het kost werkelijk waar helemaal niets om er als doorgewinterde Oranjefan uit te zien. Dit is toch wel de klassieker onder de Oranje-prullaria: de Koningsdaghoed! Bij Blokker hebben ze 'm zelfs uitgedost met een leuk rood-wit-blauw strikje. Snel naar de Blokker dus!

De extreem megagrote zonnebril - Blokker €0,99 
De superfeestelijke Hollandse Hawaiiketting - Blokker €0,29

Onmisbaar op ieder feestje: de Hawaiiketting. Mijn eerste kreeg ik ooit op een festival, en nu heb ik er weer een gevonden waarmee ik mijn collectie kan aanvullen. Helemaal geïmporteerd uit Hawaii (en dat voor zo'n prijs!). En zeg nou zelf, die veel te grote zonnebril maakt het toch helemaal af?

De springerige Hollandse springvlaggetjes - Blokker €0,79

Wat zijn ze vrolijk, die springvlaggetjes. Gaan op en neer bij elke beweging die je maakt. Dus als jij straks staat te springen op de slechtste Hollandse hits die je je maar kan bedenken; de vlaggetjes op je hoofd dansen met je mee.

Koningsdagarmbandjes - Xenos €2,99 &
De enige echte Koningsdagbroche - €0,79

Je zult ze morgen veelvuldig zien bij vrouwen. Mijn zusjes staan er in ieder geval al mee te shinen: Koningsdagarmbandjes. Inclusief bedels, om het af te maken. En wil je je oma nou extra trots maken op Koningsdag? Draag dan de Nederland-broche, en zet 'm goed op de foto. Dan weet je in ieder geval dat je oma nog jaren trots op je zal zijn.

Last but not least, The Partymaker op vele feestjes, onmisbaar op Koningsdag: DE ORANJE PARTYPOPPER! - Xenos €0,99

De feestmaker op ontelbaar veel feestjes, dus ook op Koningsdag: de PartyPopper. En wees gerust, het is geen vuurwerk. De PartyPopper werkt met opgehoopte lucht. Wat wél leuk is, is dat deze oranje confetti spuit. Zeker een aanrader, maar ruim je het nadien dan wel weer even op?

En dan.... 27 april

Huilen! Koningsdag is voorbij! Het enige voordeel van al deze troep is dat je het gewoon weer in de kast kunt stoppen tot 27 april 2015: Koningsdag editie 2. Nou ja, bijna alles dan. Ik ga de confetti even opruimen...

Gepubliceerd op 25 april 2014
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

L.

L.

Gotta love Action. Een hoop prullaria voor maar een paar euri's.

8 jaar geleden

K.

K.

Julie zijn stom

4 jaar geleden