Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De antwoorden van Maarten

De antwoorden van Maarten

Door Simon

Het WK voetbal schopte de eerder geplande chatsessie door de war, maar zondag 26 september was het zover. Maarten van der Weijden kwam chatten! Een uur lang vuurden jullie allerlei soorten vragen op hem af. Dankzij de snelle vingers van Maarten zijn er ontzettend veel vragen beantwoord!

Waar dacht hij aan tijdens het zwemmen? Is hij wel eens bang dat de kanker terug komt? Hoe was de ontmoeting met de koningin? Lees de chatsessie hieronder terug!

Zwemcarriere (ook na de ziekte)

c5: Hoe oud was je toen je begon met zwemmen..
MaartenVDW: 8 jaar :), misschien zelfs 7.
c5: En hoe oud was je toen je een beetje verder kwam.. dus in de clubselectie ofzo kwam?.?
MaartenVDW: Ook jong, spelenderwijs vond ik het zwemmen hartstikke leuk en wilde ik het steeds vaker doen. 
 
RachelleD: Was je meteen al een goede zwemmer, of werd dat pas later duidelijk?
MaartenVDW: Ik ben begonnen met zwemmen toen ik 7 of 8 was en was gelijk al behoorlijk goed. Deed mee aan leeftijdskampioenschappen enzo. Het belangrijkste vond ik dat ik sneller was dan mijn zus eigenlijk, dat vond ik het leukste.
fgdf: zwemt je zus ook op professioneel niveau?
MaartenVDW: Mijn zus is 2 jaar ouder, maar heeft ook heel goed gezwommen, ze is weleens 5e van de wereld geworden.
 
c5: Had je op school net zoveel discipline als voor het zwemmen?
MaartenVDW: Ik was op school ook altijd al serieus, maar later ging het zwemmen wel een beetje ten koste van de kwaliteit in school en studie. 
 
Lotte_3806: Wanneer wist je dat je topsporter kon/wilde worden?
MaartenVDW: In het topsporter worden rolde ik langzaam in. Pas de laatste jaren wist ik dat ik er helemaal voor wilde gaan. 
 
c5: Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan zwemmen? Hebben je ouders je vroeger net zoals de meesten Nederlandse ouders op zwemles gedaan. Of ben je daar zelf op gekomen?
MaartenVDW: Ik vond zwemles vreselijk, pas toen ik zag dat ik sneller kon zwemmen dan mijn zus vond ik het zwemmen leuk. 
 
Lotte_3806: Hebben je ouders je vroegen veel gesteund bij het zwemmen, en je bijvoorbeeld overal naartoe gereden?
MaartenVDW: Ouders zijn ontzettend belangrijk voor een sportend kind, mijn ouders hebben mij (en mijn zus) altijd overal heen gereden. Een tijdje was dat 20 minuten naar Alkmaar, maar ook vaak een half uur naar Hoorn. 
 
Fransieman: Waar denk je aan als je zwemt?
MaartenVDW: Als ik zwom dacht ik altijd aan mijn techniek of aan race strategieën. Soms denken mensen dat het saai is om zolang te zwemmen, maar ik was juist altijd heel geconcentreerd bezig. 
 
kyekyoso: Naast zwemmen had je natuurlijk school en vrienden. Was dit makkelijk te combineren?
MaartenVDW: Ik heb lange tijd school en later universiteit gedaan naast het zwemmen. Vrienden had ik voornamelijk binnen de zwemclub. 
 
-x-Anoniem-x-: Hoeveel medailles heb je in totaal gehaald?
MaartenVDW: Best veel medailles denk ik, maar het meest trots ben ik op de olympische titel en WK 25km.
Lies_6246: Waar heb je je medailles gelaten?
MaartenVDW: De meeste medailles liggen bij mij thuis.
Lies_6246: Geen speciale plaats voor de medailles?
MaartenVDW: Zo'n medaille is natuurlijk heel speciaal, maar de herinnering en de gedachten eraan heb ik ook wel zonder dat ik de medailles elke dag zie. 
 
merel93: Is het niet vreemd om na z'n ziekte weer aan topsport te gaan doen?
MaartenVDW: Als je heel veel geluk hebt herstel je van leukemie, als je nog meer geluk hebt kan je lichaam alles weer wat het daarvoor ook kon en dus ook aan topsport doen, waarom zou dat vreemd zijn? 
 
Corine_9140: Waren er veel mensen die het toch raar vonden dat je weer aan topsport ging doen?
MaartenVDW: Mensen vonden het niet raar dat ik weer ging sporten. Ook de artsen stonden daar helemaal achter hoor trouwens. 
 
c5: Hoe is het om met heel veel sporters in 1 groot dorp op de olympische spelen te zijn? Was dat ook een deel van je droom?
MaartenVDW: Dat geeft een heel groot saamhorigheidsgevoel. Er waren sporters met hoofddoekjes, maar wel hadden allemaal hetzelfde doel. 
 
Corine_9140: Wat vond je van de reactie van Pieter toen je de olympische spelen had gewonnen?
MaartenVDW: Ik vind de reactie van Pieter geweldig, we hebben elkaar in de jaren daarvoor ook elke dag gezien natuurlijk. 
 
merel93: Met welke topsporter zou je willen ruilen als dat zou kunnen?
MaartenVDW: Ik zou met geen topsporter willen ruilen, omdat ik niet meer als topsporter zou willen leven, mijn leven na de topsport is daar te gaaf voor. 
 
Tessa_8913: Heb je zelf sporters gekend met dopinggebruik?
MaartenVDW: ik heb nooit dopinggebruik in mijn nabije omgeving meegemaakt. 
 
Tessa_8913: Wie vond jij je grootste concurrent?
MaartenVDW: Mijn grootste concurrenten in Beijing waren David Davies, Thomas Lurz en Vladimir Diatchin. De eerste twee werden 2 en 3 en de laatste bleek ziekig geweest te zijn voor Beijing. 
 
eeheeva: Het moet een geweldig gevoel geweest zijn, om na je ziekte en al die rottigheid zo in Beijing te hebben gestaan. Ik denk dat zoiets voor de meeste mensen bijna niet in te denken is, maar ik vind het veel respect waard!
MaartenVDW: Dank je wel eeheeva. 
 
Sportfan111: Wat vind je van het gedoe met die zwempakken?
MaartenVDW: Het is jammer dat er zoveel onduidelijkheid over geweest is. Regels in de sport moeten duidelijk en voor iedereen hetzelfde zijn. Het maakt dan niet zoveel uit hoe de regels precies zijn. Ik heb ontzettend voordeel gehad van de zwempakken trouwens ;-) 
 
merel93: Hoe was het om steeds in een hoogtetent te slapen?
MaartenVDW: 15h per dag in een hoogtetent is was saai, maar het gaf ook heel veel rust. 
 
merel93: Hoe was het om de tegenprestatie voor KWF te doen?
MaartenVDW: Tegenprestatie voor KWF kankerbestrijding was ontzettend gaaf. Ik ben herstelt door KWF kankerbestrijding en door geld in te zamelen zorg je er toch een stukje voor dat de therapie van andere uiteindelijk verbeterd en daardoor ook anderen een grotere kans hebben om te genezen. 
 
c5: Denk je dat het herstellen van leukemie je sterker heeft gemaakt en je daardoor zo goed werd in je sport?
MaartenVDW: Ik denk niet dat de leukemie iets te maken heeft met het winnen van olympisch goud, dat zie ik als 2 verschillende dingen. 
 
Corine_9140: Ben je nu anders tegen het leven aan gaan kijken?
MaartenVDW: Hoe bedoel je dat, na het ziek zijn of na Beijing?
Tessa_8913: Beide.
MaartenVDW: Ik denk juist dat ik ondanks de ziekte en ondanks Beijing, eigenlijk nog behoorlijk hetzelfde ben, alhoewel ik wel lessen heb geleerd van die perioden.
Tessa_8913: Wat is het belangrijkste dat je daarvan geleerd hebt?
MaartenVDW: Ik heb mezelf beter leren begrijpen. Ik heb geleerd dat prestatiedrang bij mij hoort en dat ik altijd moet zorgen dat ik me kan ontwikkelen en een doel kan stellen. 
 
Lies_6246: Vond je het moeilijk om afscheid van het zwemmen te nemen of had je er vrede mee?
MaartenVDW: Ik vond het niet moeilijk om te stoppen met zwemmen. Ik heb alles behaald wat voor mij mogelijk was en ik had heel veel zin in het leven na het zwemmen.
 
Trainingen/wedstrijden
 
Corine_9140: Hoe vaak trainde je toen je begon?
MaartenVDW: Volgens mij heb ik een jaar lang elke week een paar keer getraind, maar daarna was het al snel dagelijks. Ik trainde zo'n 30h per week variërend van 60km tot 120km, soms wel 6 a 7 uur per dag.
c5: Hoe oud was je toen?
MaartenVDW: Toen ik goud won was ik 27 jaar. 
 
Sportfan111: Deed je als training voor de olympische spelen alleen maar zwemmen, of ook iets in de sportschool?
MaartenVDW: Ik deed nauwelijks iets in de sportschool, enkel rompspanningsoefeningen, maar die kun je net zo goed in het zwembad op een matje doen. 
 
c5: Hoe maakte je je klaar voor een wedstrijd?
MaartenVDW: Concentreren en een wedstrijdplan hebben, alle scenario's moesten in mijn hoofd zitten en dan had ik van te voren een passend antwoord klaar liggen. 
 
c5: Toen je steeds beter werd in het zwemmen moest je toen ook je eet patroon aanpassen.. bijv. geen snoep meer... zo ja vond je dat moeilijk?
MaartenVDW: Eetpatroon aanpassen was niet zo moeilijk. Ik had een doel/droom voor ogen en daar deed ik alles voor. 
 
Iriss(3: Wanneer kwamen de wedstrijden in het buitenland? En hoe ging dat? Gewoon Floep vandaag mag jij een wedstrijd in Duitsland zwemmen?
MaartenVDW: Nee zo ging dat niet. Open water zwemmen was een kleine sport en je moest veel zelf regelen, dus ook dat moest ik zelf regelen. 
 
RachelleD: Hallo Maarten, ik heb een vraag voor je. Heb je altijd openwater gezwommen of ben je gewoon begonnen met wedstrijden in zwembaden?
MaartenVDW: Ik ben eerste begonnen met zwembadzwemmen en toen kwam ik er achter dat ik beter was in langere afstanden en het open water spelletje heel erg leuk vond, dus ging ik open water wedstrijden zwemmen.
RachelleD: Oke! Ik zwem al een hele tijd wedstrijden. Nog nooit openwater gezwommen, maar heb gehoord dat het heel anders is, vooral bij de start, o.a. door het duwen/trekken. Ik weet niet of dat bij een hoger niveau ook zo is?
MaartenVDW: Dat is zeker zo. Je moet wel tegen een duwtje kunnen. Er zijn zwemmers die het hebben over duwen en trekken en soms zelfs over boksen en vechten. Ik vind het veel meer een beetje samen opzwemmen en een beetje knuffelen.
 
menno_9472: Maarten, waar hield je al die wilskracht vandaan om alsnog door te zwemmen als je voelde dat je niet meer kon?
MaartenVDW: Ik vond het ontzettend gaaf om voor een doel te gaan, dus had ik geen extra wilskracht nodig.
menno_9472: Okeej, heb echt heel veel respect voor je.
 
RachelleD: Als je een race over zou mogen doen, welke zou dat dan zijn?
MaartenVDW: Europese kampioenschappen 25 kilometer 2006 in Budapest. Ik was favoriet, maar ik miste een boei en eindigde daarom als 8e. 
 
c5: Herinner je net zoals veel sporters nog precies hoe elke race ging?
MaartenVDW: Ik herinner me nog heel veel van mijn races, zeker de belangrijke cruciale momenten, terwijl het toch al een tijdje terug is. 
 
Iriss(3: Heb je tips voor kinderen die zelf ook heel graag openwater zwemmen doen?
MaartenVDW: Ze moeten op een zwemclub gaan en eerst goed leren zwemmen, dan komt het open water zwemmen later wel 
 
Ziekte
 
merel93: Hoe heb je ontdekt dat je leukemie had?
MaartenVDW: Ik voelde me ontzettend moe en beroerd en na een tijdje hebben de artsen ontdekt dat ik leukemie had. 
 
-x-Anoniem-x-: Hoelang heeft het geduurd totdat je leukemie vrij was?
MaartenVDW: Leukemie vrij, genezen van kanker vind ik altijd erg moeilijk om te zeggen, ik ben herstelt van kanker en was heel snel leukemie vrij, maar de kans dat kanker en /of leukemie terug komt is altijd aanwezig, met de tijd is deze kans een stuk kleiner geworden. 
 
c5: Leukemie is toch een bloedziekte?
MaartenVDW: Leukemie is kanker (een ongeremde celdeling) van je witte bloedlichaampjes. 
 
Rode_Panda: Ben je bang voor de dood?
MaartenVDW: Nee, ik ben niet bang voor de dood. De dood hoort bij het leven en het heeft geen zin om je daar druk om te maken. 
 
Corine_9140: Denk je dat je wilskracht om beter te worden heeft geholpen bij het genezingsproces?
MaartenVDW: Nee, mijn wilskracht om beter te worden heeft niks gedaan met mijn genezingskansen. Dat ik herstelt ben van kanker is een kwestie van geluk en daar hebben de artsen en de therapie voor gezorgd. 
 
Hoi_2144: Hoi Maarten. Mijn vraag is: Hoe ging je familie om met het gegeven dat je kanker had?
MaartenVDW: Voor mijn familie was het vreselijk, ik denk zelfs dat het bijvoorbeeld voor ouders met kinderen met kanker vaak erger is dan voor het kind zelf. 
 
Hoi_2144: Gaf de discipline die je door het zwemmen had je kracht om je ziekte te overwinnen?
MaartenVDW: Nee, ik ben herstelt van leukemie door mijn artsen, de therapie en door geluk. 
 
merel93: Heb je littekens overgehouden aan je ziekte?
MaartenVDW: Ik heb een bult op mijn hoofd, die kun je ook nog wel zien op de foto's die genomen zijn in Beijing, daarnaast heb ik een snee omdat ze er ooit een lymfeklier hebben uitgehaald en een heleboel kleine putjes van naalden.
merel93: Waar heb je die bult op je hoofd van?
MaartenVDW: Die bult is een omayareservoir die ze op mijn schedel hebben gelegd om mijn hersenvocht leukemievrij te krijgen. 
 
nicole_3530: Ben je weleens bang dat de kanker terugkomt?
MaartenVDW: Ik ben niet bang dat de kanker terug komt. Niet omdat ik denk dat dat niet zal gebeuren, maar als het gebeurd kan ik er toch niks aan doen. 
 
merel93: Wat vind je van Lance Armstrong?
MaartenVDW: Ik vind Lance Armstrong geweldig, hij doet heel veel om geld binnen te halen voor onderzoek. Ik vind soms wel dat hij de indruk wekt dat hij de ziekte heeft overwonnen, terwijl ik het veel eerlijker vind om te zeggen dat je het ondergaan hebt en geluk hebt gehad. Als je zegt dat je kanker kunt overwinnen, dan geef je de patiënten die het niet halen een soort van schuld, dat vind ik vreselijk. 
 
Tessa_8913: Wat zou je willen zeggen tegen mensen die kanker hebben?
MaartenVDW: Ik zou ze sterkte wensen, meer kan ik helaas niet doen. 
 
Lotte_3806: Heb je nog tips voor mensen die iemand kennen met leukemie?
MaartenVDW: Lotte, ik vind dat heel lastig, maar je kunt altijd langs gaan en interesse tonen, dat vinden patiënten vaak al erg prettig. 
 
Het boek BETER
 
xANOUKx: Ik wil graag voor Nederlands het boek beter gebruiken, maar is het nou literair of niet?
MaartenVDW: BETER is literaire non-fictie en dus literair, maar die grens is niet heel duidelijk.
Corine_9140: Ik hoop dat ik hem mag lezen voor Nederlands (anders ga ik hem ook wel lezen, maar wat later denk ik). 
 
klaas25: Hoe kan ik aan een gesigneerd boek van jou komen?
MaartenVDW: Je kon een tijdje gesigneerde boeken bestellen via mijn website, ik weet niet heel zeker of dit nog steeds kan, maar dit kun je proberen. 
 
Tegenwoordig
 
Lies_6246: Wat doe je als je niet aan het zwemmen bent?
MaartenVDW: Toen ik zwom bestond mijn leven alleen maar uit mijn hoogtetent (waar ik 15h per dag in verbleef) en het zwemmen. Nu ik gestopt ben heb ik een druk bestaan, ik werk onder andere bij Unilever.
Lotte_3806: Wat doe je bij Unilever?
MaartenVDW: Ik werk daar als financials en maak me vooral druk om de verkoopgetallen van home care producten, wasmiddelen en schoonmaakmiddelen.
 
Lotte_3806: Wat is nu je doel met je leven?
MaartenVDW: Ik vind het altijd fijn om een doel te hebben in mijn leven. Ik wil nu proberen zo goed mogelijk te worden in de functie die ik heb bij Unilever, dat is mijn hoofddoel voor nu. Doel van leven is een moeilijke vraag. 
 
Lotte_3806: Hoeveel sport je nu nog? Of niet meer? Ga je op de fiets naar je werk?
MaartenVDW: Ik fiets elke dag van mijn appartement naar het station en van het station naar Unilever, dus dat is bijna 1h per dag en daarnaast probeer ik elke week 1/2 keer te zwemmen en 1/2 keer hard te lopen. 
 
Tessa_8913: Wat is je doel/droom op dit moment?
MaartenVDW: Mijn doel/droom nu is succesvol worden binnen Unilever en alle andere dingen die ik doe zo goed mogelijk te doen. 
 
Sportfan111: Met welke sporters bent u goede vrienden?
MaartenVDW: Pieter van den Hoogenband is een goed maatje van me
Tessa_8913: Zeg maar tegen hem dat ik die reclame op tv geniaal vind!;)
MaartenVDW: Pieter zijn Calve reclame is inderdaad geweldig. Unilever is daar ook heel blij mee ;)
Corine_9140: //3 die reclame is inderdaad heel goed:D 
 
Lotte_3806: Zwem je nu nog wel eens in open water of alleen nog in een zwembad?
MaartenVDW: Alleen tijdens vakanties zwem ik nog weleens in open water. 
 
Iriss(3: Denk je dat je ooit nog eens aan wedstrijden mee gaat doen?
MaartenVDW: Nee, ik ga nooit meer aan wedstrijden meedoen, ik heb mijn laatste wedstrijd gezwommen.
X_6719: aw waarom niet?
MaartenVDW: Ik vind mijn leven na de sport veels te leuk. 
 
Tessa_8913: Wanneer is de eerstvolgende keer dat we jou ergens kunnen zien?
MaartenVDW: Ik heb geen idee Tessa, ik ben wat minder in de media geweest omdat ik nu ook een volledige baan heb, maar wie weet. 
 
Overig
 
c5: Tegenwoordig zijn ze veel bezig met talentherkenning. Wat vind jij ervan dat kinderen al vanaf dat ze 16 zijn volop aan het trainen zijn?
MaartenVDW: Dat zou niet werken bij zwemmen en ik denk bij veel sporten niet. Het is echt aangetoond dat je uiteindelijk in sport het verste komt als je het rustig opbouwt en dus niet al maximaal traint op je 16de. 
 
RachelleD: Even over talentherkenning. Ik denk dat je inderdaad bij elke sport rustig moet opbouwen qua trainen. Maar het vroeg herkennen van talent en begeleiden naar een steeds hoger niveau lijkt me totaal niet verkeerd? Meestal zijn de topsporters toch al vroeg begonnen.
MaartenVDW: Zwemmers zijn bijna altijd vroeg begonnen. Roeiers daar in tegen vaak pas tijdens hun studententijd. Vroeg herkennen is zeker goed, maar je moet altijd zorgen dat je elk jaar wel iets meer kunt trainen. 
 
c5: Ik train nu ook al redelijk vaak, maar school vind ik even belangrijk. wel doe ik krachttraining. Ik hoor vaak van mensen dat dat slecht is als je jong bent (15 jaar) heb jij dit vroeger ook gedaan?
MaartenVDW: Krachttraining moet je eigenlijk niet doen als je nog niet volgroeid bent, je kunt beter oefeningen doen met je eigen lichaamsgewicht. En school is inderdaad ook heel belangrijk, misschien nog wel belangrijker dan sport ;) 
 
klaas25: Vind jij dat topsporters open moeten/mogen zijn over hun seksuele geaardheid?
MaartenVDW: Tuurlijk moeten sporters daar open over zijn klaas25. In het zwemmen is daar ook helemaal geen taboe in volgens mij. Een bekende zwemmer Johan Kenkhuis is daar bijvoorbeeld heel open over geweest. 
 
c5: Vind jij dat topsporters tijdens een belangrijke wedstrijd op bijvoorbeeld Twitter mogen? Zou je dat zelf doen? Of vind je dat teveel afleiden?
MaartenVDW: Ik zit zelf op Twitter (@Mvdweijden) en natuurlijk kunnen sporters dat doen, er zijn best veel sporters die twitteren. 
 
Tessa_8913: Wat heb je gestudeerd?
MaartenVDW: Ik heb een bachelor diploma wiskunde. 
 
Fransieman: Ben je religieus?
MaartenVDW: Nee, ik ben niet religieus. 
 
klaas25: Hey Maarten, wat is je favo muziek?
MaartenVDW: Ik luister van alles, vaak hangt het af in welke bui ik ben. Vaak luister ik naar Acda en de Munnik of Claudia de Breij, Nederlandse rustige nummers vind ik vaak mooi. 
 
kyekyoso: Wat voor hobby's heb je naast het zwemmen?
MaartenVDW: Ik houd er van om in mijn vrije tijd lekker te gaan wandelen of uit eten te gaan.
 
-x-Anoniem-x-: Wat zou je nog wel eens over willen doen?
MaartenVDW: Dit weekend :P, weekeinde gaan altijd veel te snel voorbij. 
 
-x-Anoniem-x-: Wat is je lievelingseten?
MaartenVDW: Vroeger toen ik zwom at ik vooral heel erg veel, tegenwoordig eet ik iets minder en kan ik genieten van een lekkere salade of iets dergelijks. 
 
Tessa_8913: Doe je ook nog aan muziek?
MaartenVDW: Ik ben totaal niet musical. Vroeger heb ik wel klarinet gespeeld trouwens, was niet zo goed volgens mij. 
 
merel93: Hoe was het om de koningin te ontmoeten en een onderscheiding te krijgen?
MaartenVDW: Koningin ontmoeten was geweldig, onderscheiding was geweldig, maar het mooiste was toch het winnen van dat zwemwedstrijdje in Beijing. 
 
saar_7189: Wat is je slechtste en beste eigenschap?
MaartenVDW: Slechste en zowel beste eigenschap is dat ik me altijd wil verbeteren.
 
Vragenstellert: Wat is je levensmotto?
MaartenVDW: Levensmotto heb ik niet echt, ik ben altijd een voorstander van mogelijkheden creëren. Als die mogelijkheden er dan eenmaal zijn, kun je kiezen wat je het leukste vindt. 
 
MisterMiyagi: Ik zie dat je iemand bent die altijd vooruit wil komen, en ik neem dan ook aan dat vroeg opstaan iets is dat belangrijk is om het meeste uit de dag te halen, hoe krijg je je zelf uit je bed?
MaartenVDW: Daar heb ik een wekker voor.
X_6719: haha 
 
Tessa_8913: Wat vond je het stomste vak op de middelbare school?
MaartenVDW: Textiel
Passoa_8012: En had leukste?
MaartenVDW: Wiskunde denk ik, maar dat klinkt heel duf, dus zeg ik wel gym.
 
Tessa_8913: Wat is je leukste tv programma?
MaartenVDW: Leukste tv programma, hmmm, ik kijk niet zoveel tv. Keuringsdienst van waarde vind ik vaak interessant bijvoorbeeld. 
 
Corine_9140: Hoe vond je het om mee te doen in het programma 24 uur met??
MaartenVDW: Wilfried kan dat geweldig. Bijzonder programma en Wilfried is een hele aardige man, 24h waren gaaf om te doen. 
 
=): Ik wil even zeggen dat ik veel respect hebt voor wat je doet :)
Tessa_8913: Zeker respect:)
MaartenVDW: Dank je wel =) en Tessa, we doen allemaal ons best toch?
 
Corine_9140: Hoe vind je het om met zoveel mensen tegelijk eigenlijk een soort van interview te geven?
MaartenVDW: Het is wat chaotisch omdat er verschillende onderwerpen door elkaar lopen, maar ik vind het leuk hoor. 
 
Afsluting
 
Micky Het was een hele leuke chat!
Lotte_3806: Bedankt :) , veel succes verder bij unilever :D
Tessa_8913: Heel erg bedankt!:)
MaartenVDW: graag gedaan
Iriss(3: Ook namens mij! :D
c5: dankjewel
Corine_9140: inelk geval bedankt:D
Sportfan111: Dankje
MaartenVDW: dank jullie wel voor de leuke vragen. Ik ga een hapje eten. fijne avond allemaal!
Gepubliceerd op 28 september 2010
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.