De 10 meest gestelde seksvragen

De 10 meest gestelde seksvragen

Door Roos

Is het normaal als je op je zestiende nog nooit gesekst hebt? Hoe kun je een meisje klaar laten komen? En wat is een normale penislengte?

Iedere maand beantwoordt Jan of Anna, de deskundigen van Sense (een betrouwbare seks-voorlichtingssite) vragen over seks en zo in onze chatbox. Gesteld door (anonieme) scholieren.

Uit de chatsessies van de afgelopen maanden visten wij de 10 meestgestelde vragen en antwoorden. Zo hoef je voor de meest voorkomende vragen niet te wachten tot er weer een chat is!

De Sense-chatsessie zijn altijd op dinsdag van 16:00 - 17:00 uur. Bekijk hier de agenda . En tot die tijd:

1. Is het normaal dat een meisje heel moeilijk klaarkomt als ze seks heeft, en een jongen heel makkelijk? Wat kun je als meisje doen om toch klaar te komen?

Meisjes komen vaak moeilijker klaar dan jongens, omdat het klaarkomen en de opwinding bij jongens net iets anders werkt. Jongens kunnen vaak ook maar één keer klaarkomen en daarna pas enige tijd later weer, een meisje kan vaker kort na elkaar klaarkomen.

Advies voor meisjes: neem de tijd. Snel klaarkomen of vooral denken aan het klaarkomen werkt niet. Wat wel vaak werkt, is een uitgebreid voorspel waarbij er gestreeld, gezoend en/of gevingerd wordt.

De meeste meisjes komen vooral klaar als de clitoris wordt gestimuleerd, door er zachtjes en ritmisch over te wrijven. Sommige meisjes komen ook klaar door penetratie. Wat voor jou werkt, kun je het beste zelf en samen met je sekspartner ontdekken. Wat vind je lekker en wat windt je op? Praat daar ook over met elkaar. En meer info vind je hier.

2. Is het normaal dat een jongen zich iedere dag aftrekt?

Ja hoor, elke dag is helemaal niet raar. Het wordt pas een probleem als je het zo vaak doet dat je het eigenlijk niet meer lekker vindt.

3. Zijn er tips om ervoor te zorgen dat de eerste keer  voor meisjes minder pijnlijk is?

Het is belangrijk dat je als meisje voldoende de tijd neemt. Het lichaam van een meisje moet zich kunnen voorbereiden op seks en dat is vrij letterlijk. De vagina wordt nat, de schaamlippen raken doorbloed en de vaginaopening wordt groter en dieper, waardoor de penis er in kan. Ga nooit door wanneer het pijn doet. Voldoende opwinding en ontspanning zijn heel belangrijk.

4. Hoe kun je duidelijk zijn tegen een jongen dat je iets echt niet wilt, als hij niet luistert naar 'nee'?

Veel duidelijker dan “nee” kun je niet geven. Weggaan, en als hij echt over de schreef gaat en dingen doet die je niet wilt, kun je aangifte doen of het vertellen tegen een volwassene.

Als je er toch mee in je maag blijft zitten, kun je ook bellen met STEPS, dat zijn vrouwelijke psychologen gespecialiseerd in hulp bij zulke ervaringen. Telefoonnummer: 088-7554113 of steps@umcutrecht.nl

5. Is het erg als er een groot leeftijdsverschil is tussen jou en je vriend, als je bijvoorbeeld zelf 16 bent en je vriend 25 is.

Dat is op zich niet erg. Vanaf 16 mag je seks hebben met iedereen, maar bedenk wel of jullie verhouding gelijkwaardig is. Een relatie tussen leraar en leerling is bijvoorbeeld niet gelijkwaardig.

Ben je zelf ouder dan 16 en heb je vrijwillig seks met iemand onder de 16, dan ben je voor de wet strafbaar. Dus als iemand bezwaar maakt, dan mag het niet, ook al vinden jullie het beiden goed. Ben je onder de 16 en heb je seks met iemand onder de 16, dan ben je niet strafbaar, behalve als het met kinderen onder de 12 is.

6. Wat is de gemiddelde leeftijd dat iemand voor het eerst seks heeft?

De gemiddelde leeftijd is bijna 17 jaar voor jongens, voor meisjes ligt dit iets lager.

7. Is het normaal als je 16 bent en je nog nooit gezoend hebt, laat staan gesekst?

Natuurlijk is dat normaal, je bepaalt zelf of je het wil of dat je nog even wacht. Het verschilt heel erg wanneer jongeren klaar zijn om te zoenen of seks te hebben. Als jij 16 bent en je daar nog niet veel mee bezig houdt, dan is dat niet gek.

8. Wat is een normale penislengte en tot op welke leeftijd groeit je penis?

De gemiddelde lengte van de penis van mannen ligt tussen de 12 en 18 centimeter. Je penis groeit door tot aan het einde van je puberteit, zo rond de 16/17 jaar.

Als je penis na je puberteit kleiner is dan 6 cm in erectie, dan noemt men dat een micropenis. Helaas kun je hier niet veel aan doen, maar je kunt in de meeste gevallen wel gewoon seks hebben. 

9. Hoe moet je je schaamhaar scheren en wat vinden meisjes/jongens het fijnst?

Er is geen standaard over scheren of het laten staan van je schaamhaar. Het is een modeverschijnsel en iedereen vindt iets anders mooi. Je kunt er tegenwoordig zelfs figuurtjes in laten scheren. Doe gewoon waar je je het fijnst bij voelt.

Voor de meeste meisjes maakt haar bij een jongen niet veel uit, maar een beetje bijhouden is wel fijn. Veel jongens scheren wel hun ballen. Zorg wel dat je erg voorzichtig bent, goed met scheerschuim insmeert en met de haartjes méé scheert. De huid rondom de genitaliën is erg gevoelig.

Dit geldt natuurlijk ook voor meisjes als zij hun schaamhaar willen bijwerken. Van tevoren in een warm bad of douche gaan, kan ook helpen, evenals het gebruiken van een nieuw, scherp scheermesje.

10. Ben je, als je de pil gewoon correct slikt, ook beschermd tegen zwangerschappen tijdens je stopweek?

Ja, als je de pil correct slikt, ben je ook tijdens de stopweek beschermd tegen zwangerschap. Wel is het belangrijk om weer op de achtste dag te beginnen met een nieuwe strip.

Zit je zelf met een vraag en kan je niet wachten tot de volgende chatsessie? Bezoek ons Seksualiteit, of Liefde & Relatie forum.

Gepubliceerd op 4 december 2011
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

REACTIES

D.

D.

ik vind sex heel fijn om te doen (ik heb het al gedaan) ik ben nog maar 13 jaar is dat oud genoeg denk je ?

11 jaar geleden

R.

R.

ik ben zelf ook 13 ik heb het nog niet edaan maar veel mensen in mijn omgevin wel. dus als jij het wil, dan doe je dat toch! ja het is oud genoeg haha

11 jaar geleden

S.

S.

doe wat je zelf fijn vind! Ik ben ook 13 ik heb het nog niet gedaan. En m'n omgeving zijn oudjes dus geen idee hoe of wat. Maar bepaal zelf wat je wilt laat een ander niet kiezen!

8 jaar geleden

J.

J.

ik heb nog nooit seks gehad en word volgende week 13 denk je dat het een beetje normaal is als ik het van iemand met de zelfde leeftijd

8 jaar geleden

S.

S.

nee

8 jaar geleden

F.

F.Ben een jongen van 14 bijna 15 maar Ik heb problemen met aftrekken, elke keer als ik mijn vel van m'n penis naar beneden duwt doet dat pijn. En zit er een soort vleesdraadje aan mijn eikel hoe krijg ik dit weg of is dit normaal ? ??? ??

8 jaar geleden

S.

S.

7 jaar geleden

S.

S.

hoe fix jij die chicks überhaupt

6 jaar geleden

J.

J.

ik vind sex heel fijn om te doen (ik heb het al gedaan) ik ben nog maar 13 jaar is dat oud genoeg denk je ?

11 jaar geleden

@.

@.

neen dat is nog niet oud genoeg denk ik

10 jaar geleden

O.

O.Oki

6 jaar geleden

A.

A.

ik ben 12 en ik heb het ook al (half) gedaan. Dus nee het is niet erg

6 jaar geleden

N.

N.

ja mag vanaf je 12e maar als je het onder 16 en boven 12 doet met imamd ouder dan 16 is de oudste strafbaar

5 jaar geleden

P.

P.

hallo ik ben op iemand maar ik durf het niet zeggen.
ik wil ook seks maar k denk dat het te vroeg is.
ik ben 16 jaar ik heb een mooie vagina !!!

11 jaar geleden

A.

A.

Ik wil wel

9 jaar geleden

J.

J.

7 jaar geleden

N.

N.

ik wel ook

5 jaar geleden

T.

T.

voeg mij toe op snapchat : thomasleijser

5 jaar geleden

K.

K.

mi ke hasi seks ku dams

11 jaar geleden

A.

A.

waarom voelt seks lekker

11 jaar geleden

..

..

wrijving wat zorgt voor stimulatie

4 jaar geleden

J.

J.

is het normaal als je penis rond 12 jaar 5cm is niet in erectie? :$

11 jaar geleden

M.

M.

ik ben 13 en mijne is soms 4 of 6 als hij slap is in erexitie 10,5geen zorgen maken dus!

8 jaar geleden

A.

A.

Mijne is 8 centimeter slap

7 jaar geleden

K.

K.

Mag Je Ook Seks Ebbe me Ne Jonge Vn 16 jaar?? Ik Bn 13 jaar ! :)

11 jaar geleden

E.

E.

10 jaar geleden

K.

K.

nee tuurlijk niet ik heb zelf ok seks gehad toen ik 12 was met een jonge van 16 aleen had meer pijn dan dat hij 12 was ofzo

dus wacht er maar mee

10 jaar geleden

Z.

Z.

eh sorry dat ik het moet zeggen maar een jongen van 16 gaat echt niet zomaar met iemand van 13 neuken er zijn uitzonderingen maar daar zou ik toch mee uitkijken aangezien ze letten op je kont en tieten en soms trek je daar verkeerde jongens mee aan. Ik ben zelf 15 en heb nu een jaar met een jongen van 16 vanaf met 13e haha daar heb ik geluk mee gehad want daarvoor is er wel misbruik van mij gemaakt dus een tip voor alle lezers: pas goed op je lichaam als je een jongen via app leert kennen en hij vragen gaat stellen waar je je niet fijn bij voelt of fotos gaat vragen gewoon blokken. Als er vragen zijn ik kan misschien wel op een paar antwoord geven. Verl plezier he!

8 jaar geleden

O.

O.

Hoe maak je een vrindinetje en hoe vraag je haar mee om ergens heen tegaan en hoe begin je over seks en hoe weetje of iemand op je is ???

11 jaar geleden

R.

R.

blijf op je gemak

11 jaar geleden

I.

I.

Ik ben een meisje en ik masturbeer,
Maar ik wil mezelf vingeren maar weet niet hoe dat moet,
Kunnen jullie me misschien helpen?

11 jaar geleden

T.

T.

kijk rustig filmpjes over hoe je moet vingeren het beste antwoord vind je op internet ;)

9 jaar geleden

D.

D.

doe er twee vingers in en ga als een soort van haak op en neer

8 jaar geleden

A.

A.@Anoniem: Ja als je jezelf vingert is het wel opwinden. Je kunt ook iets gebruiken zoals kussen dekens of poppen. Je meot wel opletten dat je niet te diep gaat.

5 jaar geleden

K.

K.

wordt er bij vraag 8 bedoelde met 12-18cm in erectie bedoeld of niet? help

11 jaar geleden

1.

1.

ik ben 13 jaar en ik kom bijna elke dag klaar
ik vind het heel fijn maar ik wrijf alleen met m'n hand over mijn clitoris
als ik mezelf vinger dan geeft dat geen fijn gevoel.. ik voel dan niks is dat normaal ?

11 jaar geleden

S.

S.

11 jaar geleden

R.

R.

mijn schaamlippen zijn best wel groot, de binnenkant is gewoon lichtrood maar het uiteinde van die stukjes vlees die err hangen aan de binnekant zijn donker, ze zijn-als ze naar beneden hangen als ik sta- bijna 4 cm lang, is dit normaal,mooi, of ongezond?

11 jaar geleden

I.

I.
@rendra: Dat heb ik dus ook een beetje. Ik val zelf op meisjes en ik vind dat bij een meisje niet erg. Ik denk dat jongens dat ook niet zo erg vinden, een lul heeft immers geen ogen :)

11 jaar geleden

N.

N.

dat is normaal voor een heel veel jongens maakt dat niet uit maar als je er zelf last van hebt kun je altijd nog naar een dokter

6 jaar geleden

I.

I.

6 jaar geleden

M.

M.

Mijn nieuwe Poolse buren hebben regelmatig seks ik hoor het elke dag en het maakt me bang. Is zo vaak seks hebben normaal? Ik ben 12 en heb al 17x seks gehad met 2 verschillende jongens maar wij doen het niet elke dag? Is dat normaal? Ik heb trouwens ook een mooie vagina

11 jaar geleden

A.

A.

dat is vroeg ik ben 12 en heb nog niet gezoent en nog niet geneukt is het heel pijnlijk de eerste keer

8 jaar geleden

T.

T.

Hoi, misschien kan ik je wel helpen hoor !

8 jaar geleden

S.

S.

zoveeel jongens al op die leeftijd? Dat is echt niet normaal

8 jaar geleden

I.

I.

ja voor oudere mensen wel die doen het gewoon warneer ze het willen

6 jaar geleden

T.

T.

ik ga nu even heel hard zijn. Je bent 12 je bent een kind wat doe jij in bed met een jongen ? Kinderen van jou leeftijd horen buiten te spelen.

5 jaar geleden

Z.

Z.

Ik ben een meisje van 15 en ik heb nog nooit sex gehad maar ik laat mezelf wel elke dag klaarkomen...
Is dat normaal? Kunnen je schaamlippen groeien als je dat veel doet?

11 jaar geleden

&.

&.

ik ben bang dat seks pijn doet, ik ben 15 jaar en ik heb een vriend van 15. we willen allebei seks, maar eigenlijk durf ik niet :(. xxx

11 jaar geleden

..

..

@rendra dat heb ik ook en ik vind het erg vervelend... zelf val ik op meisjes en vind ik het bij een ander meisje niet erg en ik denk dat jongens er ook niet zoveel problemen mee hebben..een lul heeft immers geen ogen :)

11 jaar geleden

I.

I.

10 jaar geleden

R.

R.

Is het normaal als je 13 bent en je heel vaak aan seks denkt? En ook graag wilt?

11 jaar geleden

Z.

Z.Heb ik ook...

Ben ook 13 jaar...

10 jaar geleden

R.

R.

ja vast wel, dat heb ik ook ;)

8 jaar geleden

I.

I.

ik ben bijna 12 in maart en ik ddenk er ook aan

7 jaar geleden

K.

K.

br />


@Hhh

6 jaar geleden

Z.

Z.

precies hetzelfde ik wil dus ook gwn de hele tijd seks maar ik schaam me voor mijn gedachtes. Het is ook niet fijn dat ik op een jongen ben die ruzie heeft/had met een basisschoolvriendin van mij

5 jaar geleden

I.

I.

Kan je maagdenvlies weer dichtgroeien ?

10 jaar geleden

S.

S.

nee jamer genoeg niet

10 jaar geleden

D.

D.

Ik ben 13 jaar heb een keer seks gehad en verlang er heel erg naar is dat raar

10 jaar geleden

@.

@.

ik vind dit raar ik ben bijna 14 en heb nog geen seks gehad ik wil dat ook nog niet.

op zo'n jonge leeftijd vrijen is volgensmij niet goed

10 jaar geleden

J.

J.

ik vind het niet erg juist eigenlijk wel gewoon zo zit dat nou eenmaal met de Pubertijd ik heb zelf nog nooit seks gehad maar ik verlang ook

8 jaar geleden

N.

N.

6 jaar geleden

D.

D.

ik heb een vraag.
ik ben 13 en ik ga naar een vriend van me
ik verwacht daar seks.
maar hoe moet dat?
help me please!!

10 jaar geleden

@.

@.

ik ben een meisje van 14 ik heb wel zin in sex.
Maar ik heb schrik dat het zeer gaat doen.
Mijn schaamlippen hangen wel 3 cm naar beneden is dat normaal?
Ik heb ook nog steeds mijn maandstonden niet.

10 jaar geleden

T.

T.

Hallo ben een jongen van 15 maar heb nog al een kleine penis 13cm in erectie en hij is ook nog dun hoe kan ik hem langer en dikker maken want ben er wel klaar voor

10 jaar geleden

N.

N.

beginnen met vrijen

10 jaar geleden

@.

@.

n ik heb een lul van 16 cm en de dikte van een paar cm en ik ben 13 maar ik heb nog geen sex gehad

9 jaar geleden

D.

D.

ja dat is gwn normaal heb ik ook

8 jaar geleden

F.

F.

bedank je vader en moeder je hebt hun gene geërfd

5 jaar geleden

..

..

Wat is de normale penis lengte van een jongen van 13 (zonder erectie)???

10 jaar geleden

L.

L.

ik ben dertien en niet stijf is die van mij 8cm

10 jaar geleden

M.

M.

mijn penis is 9cm slap en ben 13jaar!

9 jaar geleden

A.

A.

Als ik het goed begrijp, is het dus niet strafbaar, als je zelf 18/18+ bent, en het doet met iemand van 16/16+?

10 jaar geleden

A.

A.

Ik heb zelf wel eens seks gehad, het voelt fijn. Sommige jongens kennen het grens niet. Mijn vraag is ik laat me elke zes maanden uitgebreid op alle soa testen. Toch is er bij mij genitale herpes vastgesteld, waar ik op dit moment medicijnen voor slik. Hoe kan dit? Ik vrij altijd ‘veilig’.
Ik ben 19

10 jaar geleden

J.

J.

Ik heb seks gehad. Het voelde heerlijk. Maar ik ben klaargekomen in haar. Maar niet in haar vagina
Maar in een van de andere gaten. Kan ze nu zwanger zijn

10 jaar geleden

L.

L.

het kan condoom gebruikt?????????

9 jaar geleden

I.

I.

Heey ik heb een raar vraagje :$
Ik ben 15 en wil mijn vriend graag blijmaken met een pijpbeurt, maar ik weet niet hoe ik daarover moet beginnen en hoe het moet. Kan iemand mij helpen?

10 jaar geleden

N.

N.

hallo ik bn niels ik bn 12 jaar hoe lang moet je penis dan ongeveer zijn?

10 jaar geleden

M.

M.

mijne is 15cm in erectie en 8cm slap!ben 13jaar

9 jaar geleden

J.

J.

hallo ik wil seks maar hbe geen vriendin ben niet erg aantrekkelijk omdat ik maar 1.50 meter lang ben en ik heb niet zo een heel mooi gebit ben 13 jaar en ik heb ook oren die een beetje naar voren staan maar ik wil zo graag seks ik kijk ook veel porno en trek mezelf dan af wat moet ik doen????

10 jaar geleden

3.

3.

hulp zoeken

10 jaar geleden

S.

S.

blijf rustig binnenkort zal je wel iemand tegenkomen die seks met je wilt en eventueel kan je het met mij doen ben 13

8 jaar geleden

S.

S.

je moet jou type zoeken

6 jaar geleden

E.

E.

Hoi ik ben 13 en heb een heel mooi meisje in mijn klas. Ik kijk de hele tijd naar haar en wil wel sex met haar. Maar ik ben bang dat als ik dat vraag iedereen me raar vind wat moet ik doen?

10 jaar geleden

E.

E.

Hoi ik ben 13 en heb een heel mooi meisje in mijn klas. Ik kijk de hele tijd naar haar en wil wel sex met haar. Maar ik ben bang dat als ik dat vraag iedereen me raar vind wat moet ik doen?

10 jaar geleden

V.

V.

ik wil ook wel

7 jaar geleden

F.

F.

ik heb al 5 sex gehad in de trein en auto

9 jaar geleden

D.

D.

stoer

9 jaar geleden

I.

I.

Hallo, ik ben 15 jaar en ben een jongen. Ik heb al 2 keer seks gehad. Maar nu verlang ik naar nog seks. Hoe kan je aan een meisje of ze seks wilt?

9 jaar geleden

D.

D.

nou, als het aan mij ligt doe ik het niet zo maar met iemand ;) denk meer als je vaker met elkaar intiem met elkaar bent geweest enz + karakter van iemand enz

9 jaar geleden

G.

G.

heb jij facebook ?

9 jaar geleden

Z.

Z.

gwn vragen, als je met zn twee bent, open en eerlijk blijven das het fijnst

5 jaar geleden

A.

A.

Hey. Ik ben een meid van 15, en een vriend van 18,5 jr. Hij is al klaar met school, werkt al. Ik zit nu in 3 havo. We zijn smoor verliefd op elkaar. Alleen.. Ben ik bang of ( en hoe ) mijn familie hierop zal reageren ( inclusief vrienden enz ) iemand tips of iets?

9 jaar geleden

V.

V.

Tsja, dat is erg moeilijk. Als jullie elkaar echt heel leuk vinden dan zal je familie dat ook snappen toch? seks is nice trouwens.

9 jaar geleden

L.

L.

Waaaaaaat? Hier komen tips 1probeer het uit te maken 2 seks is een slecht idee

9 jaar geleden

I.

I.

ik ben 12 en heb een vriend van 17 rn me ouders vinden het gwn goed allen mag niet met hem blijven slapen maar als we seks wille doen we dat gwn maar ik wil nog niet en hij vind dat goed

9 jaar geleden

T.

T.

logisch dat er een probleem zou zijn dat is namelijk strafbaar

5 jaar geleden

A.

A.

Ik heb een belangrijk vraag ik heb laast seks gehad met me vriendje maar het het niet veilig gedaan zat wel al twee weken aan de prikpil kan ik nu zwanger zijn of moet ik nu zoon test doen ik weet niet wat ik moet doen em ben heel erg in de war word er helemaal gek van help me

9 jaar geleden

A.

A.

Is het raar dat je op je 15e nog steeds niet gezoend hebt? Ik wil wel graag, maar heb geen vriendje!

9 jaar geleden

R.

R.

Op 12 november is er weer een Sensechat. Je kunt dan je vraag anoniem stellen aan deskundigen Jan en Anna van Sense.info :)

9 jaar geleden

E.

E.

als de tijd rijp is zal je wel iemand vinden

9 jaar geleden

M.

M.

ik wil graag je vriendje zijn xxxx???????

8 jaar geleden

A.

A.

ik denk dat het niet zo raar is ik ben namelijk ook 15

7 jaar geleden

M.

M.

Is het normaal dat een jongen vaak porno kijkt?

9 jaar geleden

A.

A.

Ik kijk elke avond porno is dat normaal ?!

9 jaar geleden

A.

A.

P.s. Ben een jongen (14)

9 jaar geleden

A.

A.

ik denk dat jij niet de enige bent....

En als jij dat leuk vind kijk vooral door...

Maar zorg wel dat niemand kan zien dat je dat gekeken hebt

9 jaar geleden

S.

S.

Als ik samen mett me vroend porno zit te kijken trekt hij zich af maar ik weet niet hoe dat moet ik wil het ook kunnen

PS. IK BEN 12

9 jaar geleden

O.

O.

pak je penis en duw het naar beneden en weer naar boven tot dat je een ejaculatie krijgt

9 jaar geleden

D.

D.

ik ben een jongen van 14 jaar en zit in mavo 3
er is een meisje in me klas: yasine
maar ik weet niet of ze me leuk vind
elke dag trek ik me af op haar profiel foto en fotos
maar is dat normaal?

9 jaar geleden

R.

R.

doe ik ook wel eens nee heb je ja kan je krijgen ga naar haar toe en zeg datje haar leuk vind

9 jaar geleden

R.

R.

doe ik ook wel eens nee heb je ja kan je krijgen ga naar haar toe en zeg datje haar leuk vind

9 jaar geleden

R.

R.

Hallo ik ben 18 en heb het verder nooit gedaan is dit dan wel normaal ik wil het wel maat heb geen vriendin ofzo. Heb eerlijk wel eens gedaan maar toen was ik klein het was het met een jonge helppppp

9 jaar geleden

O.

O.

Hallo ik ben 13 en ik heb met een meisje van 19 en we hebben samen zin om seks te hebben met elkaar is dat strafbaar ?

9 jaar geleden

C.

C.

sry maar 6,jaar verschil is echt wel teveel !!!!!!!!!!!!!!!

7 jaar geleden

A.

A.

Het is niet normaal om op vroege leeftijd sex. Te hebben
Je hoort daar nog niet zo mee bezig tezijn
En sommige mensen zeggen wel. Van ja ik wil sex dit dat wacht gewoon tot oud genoeg bent en er kLaar voor bent x

9 jaar geleden

N.

N.

Ik ben 13, bijna 14 en mijn vriend is 16. Ik vind het belachelijk dat seks dan strafbaar is. Iedereen is op een andere tijd er klaar ervoor. Zolang je het maar veilig doet en het van beide kanten komt moet het niet zo'n erg bezwaar zijn lijkt mij.

9 jaar geleden

S.

S.

Fout, jij bent simpelweg een retard.

Het is niet dat iedereen op een ander tijdstip er klaar voor is maar welke gedachtegang je hebt.

Ik ben zelf 16 en om eerlijk te zijn ben je pure trash als je op die leeftijd al zo dom erover nadenkt, dat is nog heel beleefd gezegd over wat het echt is.

9 jaar geleden

N.

N.

ik ben nog maar 15 is dat dan goed

9 jaar geleden

J.

J.

ja bel me

9 jaar geleden

B.

B.

hallo ik en men vriendin zijn nu al 1.5jaar samen. ik ben zelf 17 en men vriendin is nog maar 13. we willen alle 2 al wel seks maar zei is er nog niet klaar voor, we hebben nu wel voorspel enz.. maar dat wordt een beetje afgezaagd. ik wil het egt heel graag al en zei ook, maar elke keer als het de moment is dan trekt zei terug omdat ze er niet klaar voor is.. maar ze wil wel! wat moete we doen zodat ze minder bang heeft?

9 jaar geleden

X.

X.

Vraag aan haar wat haar eigenlijk afschrikt of wat ze denkt dat er gaat gebeuren. Stel haar gerust dat je haar geen pijn wilt doen. Praat er samen goed over. Onthou wel dat er geen leeftijd is dat je kunt zeggen dat je er klaar voor bent. De ene is op 15 klaar de andere op 18 (ja echt waar), enz.. Je weet zelf wanneer het zover is.

9 jaar geleden

A.

A.

hallo ik ben een jongen van 15 heb het nog nooit gedaan kijk wel porno heb geen vriendin wat met ik doen help

9 jaar geleden

G.

G.

moii
kom van het boerenland poah! :-)

Gr. gerrits weerpraot

9 jaar geleden

M.

M.

Hey ik heb een vraagje. Ik ben 16 jaar en wil graag sex maar niemand wil het. En ik wil het heel graag. Aub help me!

9 jaar geleden

X.

X.

Zoals ze zeggen, you can't rush art.

Je bent 16 en wilt zo graag sex hebben maar niemand zegt ja. Wacht geduldig af totdat je iemand tegenkomt die wél sex met je wilt hebben maar ga er niet achter vissen.

9 jaar geleden

S.

S.

-.-...echt waar de domheid VOEL ik gewoon hee

9 jaar geleden

G.

G.

hey effe vraagje ik heb vaak een erectie en doe er ok vaak wat mee maar soms heb ik ok te veel wat kan ik er aan doen

9 jaar geleden

L.

L.

Ik ben 12 en verlang naar een vriendje en seks.
Waarschijnlijk komt dat omdat ik laatst met een
vriendin "verliefd op ibiza" heb gekeken.
Wat moet ik doen? ?? Help me!!!

9 jaar geleden

T.

T.

je moet je op je gevoel afgaan het komt wel goed ;)

9 jaar geleden

I.

I.

9 jaar geleden

A.

A.

ik ben 13

6 jaar geleden

E.

E.

bereik me ik ben 15 en ik zal je graag ermee helpen

5 jaar geleden

T.

T.

hoi ik ben thijs 15 jaar en wil heel graag en vriendin om te weten hoe dat nu voelt (een vriendin hebben ) ik heb het 2 keer geprobeert om verkering te vragen en 2 keer ben ik afgewezen (dat doet nogal pijn..) maar ze werden wel vrienden ookal wou ik meer dan dat, is het raar als ik vraag zal ik ooit een vriendin krijgen of moet ik dalijk lonely in een huis wonen?
en moet je zoeken naar een vriendin of zal ik maar wachten totdat me mij ziet ??? (fb:thijs gosling )

9 jaar geleden

S.

S.

Is het normaal dat ik graag seks wil hebben(ik ben 13jaar)

8 jaar geleden

R.

R.

Hoi! Ik kan helaas geen goed antwoord geven op al jullie seksvragen, maar de deskundigen van Sense wel! En vanmiddag om 16:00u kun je anoniem met ze chatten op onze site. Dat kan overigens elke maand. Voor meer info kijk op www.scholieren.com/chat Succes allemaal!

8 jaar geleden

S.

S.

Mijn piemel is 3.5 cm groot slap en 4 cm stijf is dat normaal?

8 jaar geleden

S.

S.

ik ben een jongen van 13 jaar ik wil gewoon weten hoe het voelt doet het pijn bij de jongens of deugt het?? want ik heb een partner die ook seks wil
ik en zei is er klaar voor

8 jaar geleden

D.

D.

@KaOuTaR: ja je mag seks hebben met iemand van 16 als jij daar klaar voor bent

8 jaar geleden

D.

D.

Ik ben een jongen van 15 en ik heb een vriendin maar telkens als ze bij mij thuis is en ze op me schoot zit krijg ik steeds een grote penus is dat normaal en hoe kan ik t stoppen want ik krijg steeds een grote penus op de raarste momenten

8 jaar geleden

A.

A.

Hallo ik en mn vriendje wouden vrijen maar dat lukte niet. De penis kon niet in mn vagina. als we het probeerde deed het super veel pijn.

8 jaar geleden

L.

L.

ik ben nu 15 en een half en ik heb een vriend van 21. we zijn alle twee verder dan zoenen en strelen maar we hebben nog geen seks, ik wil wel en hij ook maar ik ben bang dat het pijn doet en ik wil het wel maar aan de andere kant wil ik ook nog even wachten, help.

8 jaar geleden

N.

N.

mijn vriendje wilt sex hij en ik zijn pas 13 ik wil het niet maar hij zeurt en zegt dat iedereen het doet op zijn 13

8 jaar geleden

J.

J.

ik ben 13 en heb ng steeds geen balhaar moet ik me zorgen maken

8 jaar geleden

M.

M.

maak je geen zorgen.

ik heb er wel al de ene heeft dit maar aan zijn 14 - 15ps: in de zwelbad bv: zijn we met veel 12 - 13 jaar bijna iedereen moet er nog hebben er zijn er maar een stuk of 5 van de 25

8 jaar geleden

A.

A.

Mn vriend is 16 , zelf ben ik net 14 we kunnen over al over praten we hadden er laatst over over dat we er wel klaar voor zijn en toen werd ik ineens plotseling voor het eerst geil is dat normaal? Geil worden zonder aanraking

8 jaar geleden

O.

O.

Ik ben jongen van 15 en ik wil heel graag is seks hebben of gepijpt worden... Maar er is geen meisje dat het wilt of durft... Ik heb ook momenteel geen lief... Wat moet ik doen??? Kan ik mss iets met men handen doen zodat ik het gevoel heb dat ik seks heb of gepijpt word??? Pls help me!

8 jaar geleden

O.

O.

Ik ben een jonge van 14 en ik zou graag sex willen hebben voor het eerst wie wilt me helpen?

8 jaar geleden

T.

T.

Weet iemand nog tips om lekker te vingeren?

8 jaar geleden

M.

M.

laat je vingeren door een jongen dan kan jij ontspannen liggen miss een idee

8 jaar geleden

E.

E.

Is het normaal dat je op je 13e al bezig houdt met porno en ook sex wil hebben met iemand?

8 jaar geleden

P.

P.

Ik ben 13 en ik trek elke week 1x af ik sex nep met me kussen en krijg dan sperma is het normaal als je elke week sperma krijgt?

8 jaar geleden

I.

I.

Ik wil heel graag seks, ik ben 15 jaar en een jongen/vrijgezel, iemand intresse?

8 jaar geleden

A.

A.

Ik ben 15 en heb nu een jaar een vriendje. Hij wordt binnenkort 16 en we hebben het wel eens over seks gehad. Eigenlijk willen we het beide wel, maar we vinden het toch ook wel spannend en ik weet niet goed hoe ik het er met m'n ouders over moet hebben. Heeft iemand tips?

8 jaar geleden

B.

B.

Hallo ik ben Bradley 12 en half ik ben al klaar voor seks mischien ben ik wel jong maar op me 6de tongde ik al met een vriendinetje

8 jaar geleden

J.

J.

hoii ik heb een vraagje ik heb een vriendje van 16 ik ben zelf 14 bijna maar hij wil met naar bed zou ik dat doen of nie xx joelle

8 jaar geleden

M.

M.

ik zou er eerst over na denken of jij het wel wilt. Ik zou ook bij je ouders poolshoogte nemen of zij het goed vinden. Als je sexs wil en hij ook doe het dan wel veilig

6 jaar geleden

A.

A.

Hoi ik ben 12 mijn vriendin is 13 (pas net) zelf wil ik best graag wat spannends doen maar ik durf het niet te vragen en ik weet niet hoe help me plzz

7 jaar geleden

S.

S.

Wat is de gemiddelde leeftijd van meisjes die voor het eerste geil worden?

7 jaar geleden

M.

M.

dat licht er aan.

6 jaar geleden

E.

E.

Ik en mijn vriendin/BFF vragen ons af op welke manier je secs kunt hebben en dan ook nog op welke manier je zwanger kunt worden.

7 jaar geleden

T.

T.

Hey ik heb een vraag ik heb seks gehad met een jongen van 14 en ik ben 13 mag dat eigenlijl niemand weet dat en ik heb mijn regels al gehad en we hebben geen condoom of pil wat kan er gebeuren ik ben bang nu

7 jaar geleden

J.

J.

als je nog niet ongesteld bent geworden dan hoef je je wss niet zorgen te maken en ben je dit wel dan zou ik een zwangerschapstest laten doen, voor de zekerheid

7 jaar geleden

J.

J.

Ik ben een jongen van 15 en trek elke dag af en denk ook vaak aan sex. Ik vind een meisje uit de klas heel leuk en knap en denk vaak aan sex met haar. Is dit raar? Zelf ben ik best wel klein: 1,67 en zei is 1, 66 ben ik te klein denk je?

7 jaar geleden

Y.

Y.

precies hetzelfde verhaal :) Ga je gang... Vraag haar verkering en wacht daarna todat zij er ook klaar voor is. Dan kan je het lekker samen doen.

7 jaar geleden

M.

M.

ik heb precies het zelfde ik ben meisje 15j. Ik denk vaak aan sexs met een jongen alleen is hij veel ouder dan mij. Ik zou zeggen grijp je kans.

6 jaar geleden

B.

B.

ik ben over 1maand 15 en mn penis is 16cm slap en 21cm stijf...is dat goed voor een 14 jarige?

7 jaar geleden

J.

J.

Hey heb een vraagje , als mijn vriend aan m'n vagina komt krijgt hij geen stijve is dit normaal ? ;o

7 jaar geleden

G.

G.

Eeh ik heb een vriendin ben zelf 12 en mij. Vriendin ook we willen het allebij doen maar ik weet niet hoe ik echt moet binnenkomen van ja schat kom we gaan het doen?!

7 jaar geleden

C.

C.

Is het normaal als je 11 bent en een jongen van 13 zijn penis hebt gezuigd

7 jaar geleden

R.

R.

euhmm 11?? Niet echt normaal ofzo maarja....?

7 jaar geleden

Z.

Z.

Ik ben 17 en kheb een D van 19 cm is dat normaal ?

7 jaar geleden

R.

R.

nou ja... De eikel? Euuhm nee

7 jaar geleden

G.

G.

Ik ben 13 en vind iemand super leuk, hoe vraag je of ze interesse heeft in mij en of in seks met mij, is seks op je 13 normaal? Of moet ik wachten tot mijn 14e

7 jaar geleden

R.

R.

nee hoor op je 13 is het heel normaal en als je der leuk vind grijp je kans en voor seks vraag je niet het gebeurt en je ziet zelf wel of ze zegt nee ik wil het nu nog niet, maar het lukt je vast wel

7 jaar geleden

R.

R.

Ik ben 13jaar (meisje) en ik heb net een maand met mijn vriendje en hij is 14 maar ik heb "het" nu dus al 2x met hem gedaan maar ik heb het niet veilig gedaan maar ik wil het wel tegen mijn moeder zeggen maar ik weet niet hoe ze terug zou reageren zou ze boos worden of het begrijpen want het kan best zijn dat ik zwanger ben ik hoop het niet maar ik weet niet zo zeker of hij is klaargekomen maarja hoe hebben jullie dit verteld hebben jullie raad voor mij??

7 jaar geleden

M.

M.

ik heb het nog nooit. Vertelt als ik jou was zou ik eerst een test doen en daarna pas vertellen

7 jaar geleden

C.

C.

ik zou eerst een zwagerschap test halen en kijken of je zwanger bent ik snap best dat je het eng vind om het aan je ouders te vertellen als je. I zwanger bent zou ik het vertellen dat je get onveilig hebt gedaan en als je zwanger bent het ook aan je ouders vertellen ik weet niet hoe je ouders zijn maar ik denk dat ze boos zouden kunnen worden maar ik denk dat het dan uit liefde is. Ik heb ook eens iets stoms gedaan ze werden boos maar uit liefden om me te beschermen.Ps ik wil je best helpen

6 jaar geleden

K.

K.

Ik ben 15 en ik ben toe aan seks hoe en ik weet dat niet van mijn vriendin hoe kan ik dat het beste laten merken en oon dat zij er mee instemd

7 jaar geleden

M.

M.

Ik bn 15 jaar en ik ben toe aan sex en dat weet ik niet van mijn vriendin hoe kan ik dat het beste laten merken en hoe weet ik of zij dat ook wil

7 jaar geleden

R.

R.

ik ben zelf 15 ik heb het gedaan met iemand van 16 is dat erg strafbaar dan?

7 jaar geleden

I.

I.

Ik ben 15 en ik wil super graag sex
Kunnen jullie mij helpen?

7 jaar geleden

I.

I.

ik kan je wel helpen ;)

7 jaar geleden

J.

J.

Mijn vriendin heeft als sex gehad en wij zijn 14 ik zelf nog niet maar ik wil wel maar ben bang als ik ht doen dat mijn ouders boos worden wat moet ik doen

7 jaar geleden

S.

S.

Beste kinderen van 13 of 12 jaar die al sex hebben gehat dit is helemaal niet cool ofzo maar ik weet niet of het normaal is om op zo'n vroegen leeftijd sex de hebben ben zelf nu 17 en heb het de eerste keer gedaan doen ik 16 of 15 was maar 12 ?is egt wel veel de vroeg wacht tot je wat ouder bent AUB !!

7 jaar geleden

H.

H.

ik vind het echt goed dat jullie zo een pagina maken top

7 jaar geleden

C.

C.

ik ben een meisje van 12 en ik ben verliefd op een jongen van 16 maar ik durf het hem niet zeggen ik heb hem wel al eens gevraagt of hij het erg zou vinden om een vriendinnentje van 4 jaar jonger te hebben en hij zij dat hij dat niet erg zou vinden maar hoe moet ik dat zeggen helpppp

7 jaar geleden

A.

A.

Hey, de meeste zouden dit waarschijnlijk raar vinden, maar ik vind een meisje leuk, maar ze heeft al een vriendje. Ze ziet dat vriendje alleen met feestdagen, dus t is geen close relatie. Maar omdat ik faalangst heb, durf ik haar niet te vragen. Wat vinden jullie?

7 jaar geleden

C.

C.

ik begrijp helemaal wat je voelt dat heb ik ook. Ik heb wel eens advies gekeregen van me vriendinnen en die zijden. Dat je aan iets leuks moet denkkken en dan naar hem/haar moet gaan en dan daar pas denken dat je die gene wil vagen. Dus mijn tips doe het ook al vindt je het eng

6 jaar geleden

A.

A.

ik heb ook faalangst en zoek nu naar een leuke vriendje!!

5 jaar geleden

T.

T.

Wat moet je doen als je je schaamhaar niet durft te scheren

7 jaar geleden

A.

A.

niet doen ;)

7 jaar geleden

#.

#.

Ik wil me gaan vingeren alleen 1 vinger past er wel in alleen iets dikkere dingen lukken niet en doet heel veel pijn. Gebruik ik dan wel het goede gaatje in mijn vagina? En hoe lukt het wel om dikkere dingen erin te krijgen

7 jaar geleden

T.

T.

als je nog geen seks gehad hebt is dat normaal dan is dat het teken dat je nog niet ontmaagt bent

je kan dat met een dildo doen maar dan gaat dat veel meer pijn doen als door een penis

ale ik hoor da toch door veel mensen zeggen

7 jaar geleden

R.

R.

Ik heb 2 vragen:
1. Het doet pijn als er iets tegen mijn eikel aankomt. Is dit normaal?
2. Als ik mijn voorhuidje naar onderen trek zit hij strak om mijn penis heen (tijdens erectie). Hoort dit?

7 jaar geleden

R.

R.

Hi ik heb een lul van 10cm als hij slap is en 14,5 als hij stijf is is dat normaal ik ben 12jaar en ik trek elke dag af is dat normaal ?..

7 jaar geleden

R.

R.

Ik ben een jongen van 12 j en ik trek bijna elke dag af.
Maar ik wil net een stapje verder proberen te gaan en zou graag eens willen vrijen maar weet iemand of het de eerste keer pijn doet want ik heb een beetje schrik... :(

7 jaar geleden

H.

H.

waar woon je

7 jaar geleden

A.

A.

ik ben 13 en wil super graag seks

5 jaar geleden

@.

@.

hoe kan dit dat al zo veel mensen sex hebben gehad zoo jong!? ik ben 12 en ik denk ook veel aan sex en ik wil het wel maar omg dat zoveel mensen het al gedaan hebben [doet het pijn?]

7 jaar geleden

@.

@.

kan je ook sex hebben als je ongesteld bent ;$

7 jaar geleden

A.

A.

hoi ik ben 10 jaar ik doe het pas een weekje (vingeren) maar ik krijg mn vinger er maar niet in ?. is dat normaal heb het zelf nog nooit gedaan (geneukt enzo) kan iemand me helpen aub ?

xx ariana

7 jaar geleden

M.

M.

Ik ben 13 en denk echt de hele tijd aan seks heb nog geen lief is dit normaal? Ik probeer mezelf te mastruberen maar geraak er niet in is dit normaal help me!

7 jaar geleden

O.

O.

Ik ben een jongen en zoek een meisje die ook seks wil

7 jaar geleden

B.

B.

waarom zoek je hier op.

Hoe oud ben je

6 jaar geleden

A.

A.

Ik ben een jongen en heb seks met mijn beste vriend. Ik vind dit heel erg fijn en hij ook. Maar ik denk dat ik gevoelens voor deze jongen krijg. Wat moet ik nu doen?? ( we hebben bij doen durf en waarheid afgesproken dat we ook gaan zoenen binnenkort ) deze jongen is geen homo

7 jaar geleden

A.

A.

nou, eigenlijk denk ik dat die jongen dan toch stiekem wel een homo is. Maar als jullie dat fijn vinden, moeten jullie dat gewoon doen.

6 jaar geleden

I.

I.

Ik ben 15-16 en ik ben wel geinteresseerd voor seks maar met oudere vrouwen is dit normaal dat ik niet echt meer op mijn leeftijdgenoten val ? + ik voel me dan ook weer meer seksueel aangetrokken tot oudere vrouwen ... Is dit normaal?

7 jaar geleden

I.

I.

jazeker ik ben precies hetzelfde en ben 13 ik weet niet waarom maar het is gewoon aantrekkelijker is gewoon een voorkeuze vind ik

6 jaar geleden

R.

R.

Ik ben een jongen van 13 en wil een meisje vingeren maar heb geen vriendin wat moet ik doen

7 jaar geleden

A.

A.

een meisje vragen natuurlijk

6 jaar geleden

M.

M.

Bloed je veel als je ontmaagd wordt?

7 jaar geleden

A.

A.

Maar wat als je 16 bent en je wilt seks met een 14 jarige ben je dan strafbaar?

6 jaar geleden

A.

A.

denk het niet hoor.

6 jaar geleden

S.

S.

Ik ben 13 heb heb veel zin in seks is mag dat en is dat normaal?

6 jaar geleden

A.

A.

dat is heel normaal hoor. Ik heb dat ook en een jaar geleden nog. Als je een vriendinnetje hebt kun je vragen of zij er ook klaar voor is. Ps. Ik ben 12

6 jaar geleden

C.

C.

Ik ben 15 en wil graag sexs, maar ik durf er niet over te praten met me vriendinnen want die zijn een tukje jonger dan mij.
Hoe weet je eigenlijk of een jongen sexs met je wilt??. Hoe merk je dat???
Ik heb wel een goeie vriend waar mee ik het wil doen en hij met mij alleen we wonen best ver uit elkaar. Hoe kan je toch zorgen dat het lukt om het met elkaar te doen als je ver uit elkaar woont???

6 jaar geleden

E.

E.

ik ben 12 en een meisje ik ik wil graag seks maar ik weet/ken niemand om het mee te doen .

6 jaar geleden

E.

E.

ik ben 13 en heb ook veel zin als je wil sta ik voor je klaar kus

6 jaar geleden

T.

T.

ik wil ook wel alleen ik ben 16 en ik woon in 010

6 jaar geleden

A.

A.

miss kun je een jongen vragen om verkering en of hij er ook klaar voor is.

6 jaar geleden

A.

A.

ik wil wel met je doen hoor. Ik ben 13

6 jaar geleden

E.

E.Hey. Ik ben een jongen van 13 en ik zou wel heel graag met iemand seks willen hebben maar ik ken niemand die dat ook zou willen. Help!

6 jaar geleden

A.

A.

Kun je als je 12 bent sex hebben met iemand van 14

6 jaar geleden

I.

I.

Wilt iemand seks ik ben 12

6 jaar geleden

I.

I.

Zo ja mag ik dan je nummer?

6 jaar geleden

T.

T.

6 jaar geleden

I.

I.

Ik woon in den haag

6 jaar geleden

A.

A.

Ik ben 14 en heb nog nooit iets sexueels gedaan maar wil wel ik durf niet te zoenen want ik vind het smerig all dat slijm enz en ik heb wel gwn een mooie vagina

6 jaar geleden

A.

A.

dat had ik vroeger ook. Ik dacht: 'nou, dat zoenen hoeft van mij ook niet hoor! Maar seks is wel fijn....' en nu heb ik al getongd en eigenlijk is het gewoon heel erg fijn. Natuurlijk zul je de eerste keer denken van:' vind de ander het nou fijn? Doe ik het wel goed? Krijg ik nu bacteriën binnen?' Daar hoef je je geen zorgen over te maken, dat doet de ander ook. Maar het is gewoon heerlijk.

6 jaar geleden

A.

A.

we kunnen wel ff wat regelen

6 jaar geleden

F.

F.

Ik woon niet meer in Nederland, maar ben opgegroeid in twee landen, en ben er tot nu toe nog niet aan toe gekomen om zelfs gezoend te hebben. Ik ben 28. Ik denk dat ik er nu pas eindelijk klaar voor ben (veel problemen gehad)
Ik zou alleen zou graag willen horen dat er niets mis mee is. Bijna iedereen uit mijn jeugd in Nederland deed alsof "je eerste keer" een wedstrijd is.

6 jaar geleden

O.

O.

Ik ben jongen 13 bijna 14 en ik wil graag seks met een meisje. Dit wil ik al een tijdje
Wat moet ik doen?

6 jaar geleden

I.

I.

ik wil wel ik heb het zelfde ik ben alleen 11

6 jaar geleden

A.

A.

je kunt verschillende dingen doen. Je kunt een vriendinnetje nemen en vragen of zij er ook al aan toe is. Of je zoekt het gewoon op op internet.

6 jaar geleden

J.

J.

Ik wil iets met sex doen maar vingeren doe ik maar is dat normaal ik ben 11 ik ben over een maand 12 weten jullie tips voor vingeren sorry rare vraag

6 jaar geleden

J.

J.

laat je vingeren door een jongen veel willen het wel en heb als je er klaar voor hebt seks. Heb het zelf nog niet gehad maar wil wel heel graag

6 jaar geleden

A.

A.

is niet erg hoor, ik deed het ook toen ik elf was. En ik heb wel een tip: doe wat je zelf het fijnste vind.

6 jaar geleden

U.

U.

Is een 15/16cm lul gewoon voor een 15 jarige jongen?

6 jaar geleden

A.

A.

Ik heb mijn regels nog
Nooit gehad maar ik ben wel al ontmaagd, kan ik nu ook zwanger geraken? Ps ik ben bijna 14

6 jaar geleden

J.

J.

volgens mij niet

6 jaar geleden

A.

A.

Ik ben 13 jaar en wil heel graag zoenen en neuken maar heb gen vriendje en Wilmots geen vriendje wat moet ik doen?

6 jaar geleden

O.

O.

dat ken ik ben jongen 14 en wil het ook heel graag.

6 jaar geleden

A.

A.

Ik ben 12 jaar en ik vind seks eigenlijk ook heel fijn. Ik heb ook een vriendje die 12 is en we hebben het half gedaan, met kleren aan. En onze ouders zeggen dat we niet mogen logeren tot ons 16e. Maar die weten het van de 'kleren' niet.

6 jaar geleden

O.

O.

zou ik ook niet zeggen. En trouwens je hoeft seks niet alleen in de nacht te hebben. Je kan ook met je vriendje afspreken en het met hem doen

Natuurlijk moeten jullie wel alleen thuis zijn.

Hoop dat ik ool binnenkort seksag mee maken ben een jongen van 14 en wil het graag

6 jaar geleden

I.

I.

zou zwaar aanraden niet tegen iemand anders te zeggen want je weet maar nooit wat er dan rondgaat maar hou die kleren aan want ik ben 13 en heb het al gedaan met me vriendin en heb er wel een beetje spijt van omdat zij nu heel anders bij me

Doet en ik heb hetzelfde we wisten namelijk niet echt wat we moesten doen wat nogal genant was want ze verwachte blijkbaar een hoop van me ( ben 13)

6 jaar geleden

M.

M.

Ik heb seks gehad ( ben 16 ) met iemand die ik eerst heel leuk vond maar onze relatie is uitgegaan omdat het voor mij niet werkte, hij haatte mijn ouders en heeft me met heel veel dingen beïnvloed. Door hem ben ik bijvoorbeeld gaan drinken en roken, nu niet meer hoor. Maar ik heb er heel veel spijt van dat hij mijn eerste was. Nu vind ik het heel stom als ik een volgende vriend krijg om te zeggen dat ik seks met hem heb hrhad want ik wil een eerlijke relatie ofcourse, denk je dat mijn volgende vriend het erg gaat vinden?

6 jaar geleden

N.

N.

ligt aan de jongen ikzelf zou het niet erg vinden het was gewoon de verkeerde jongen waar je uit de buurt moet van blijven

6 jaar geleden

J.

J.

Jo ik ben virgin huh help

6 jaar geleden

I.

I.

nice man

6 jaar geleden

J.

J.

Update op mijn virgin situatie: nog steeds virgin lol
En wil vragen aan Ili wil je s3x? Huh
Jojo Joe uit

6 jaar geleden

N.

N.

Hallo ik ben 12 en wil graag Sex maar mijn moeder vind het al erg genoeg dat ik soms kus met iemand ik wil nie echt Sex want ge kunt zwanger worden en daar ben ik nog jong voor wat ik wel echt wil doen is pijpen en zo Ma nie echt Sex Sex omdat ik zo kriebels kijk waneer ik er na kijk wil ik het doen maar dat gaat dan niet dus niet het echt stiekem mijn vagina op een been van een pop doen en zo doen kvond dit raar maar ik kan er niet mee stopen is dit raar

6 jaar geleden

A.

A.

Ik ben 14 bijna 15 en wil heel graag zoenen etc (seks) alleen ik weet niet of mensen in mijn omgeving dat willen hoe kan ik dit zien of merken? Ik wil het ook wel met een onbekende doen bijvoorbeeld iemand op dit forum??!

6 jaar geleden

J.

J.

Faka nifoe

Jojo Joe hier (jullie favo virgin) who did this

Ik wil ook De Franse Revolutie (1789–1799[1][2]) was een invloedrijke politieke omwenteling aan het eind van de 18e eeuw waarbij de absolute monarchie die Frankrijk drie eeuwen had geregeerd werd afgeschaft en de Eerste Franse Republiek werd opgericht. De macht en de privileges van adel en geestelijkheid werden massaal teruggedrongen onder druk van radicale politieke groeperingen, de mensenmassa in de steden en boeren op het platteland. De oude ideeën van absolutisme, aristocratie en de macht van de kerk werden vervangen door de principes van Liberté, égalité, fraternité, oftewel vrijheid, gelijkheid en broederschap. De Franse Revolutie heeft verstrekkende en blijvende veranderingen teweeggebracht in Frankrijk, die zich verspreidden over heel Europa.De constitutionele en ideologische hervormingen gingen gepaard met burgeroorlog en terreur. Om de politieke problemen te boven te komen en de onbestuurbaarheid van revolutionair Frankrijk te verdoezelen, stuurde de girondijnse politieke fractie aan op oorlog, met als excuus de dreigende taal van verschillende Europese mogendheden, die vreesden dat de revolutionaire ideeën zouden overslaan naar hun landen (dit waren de Coalitieoorlogen). Door de Slag bij Waterloo konden die het koningshuis herstellen (de Restauratie).

6 jaar geleden

A.

A.

hoe oud ben je nu??? Miss wil ik wel als je sexy bent

5 jaar geleden

L.

L.

Ik vind het een goede pagina, SUPer. Goed gedaan?¿!.

6 jaar geleden

J.

J.

Ik ben 14 en wil seks wat moet ik doen

6 jaar geleden

A.

A.

als je een jongen bent seks met mij te hebben. Hoe oud ben je nu???

5 jaar geleden

M.

M.

Mijn eerste keer was toen ik 15 was maar mijn vriendje toen kende ik al een jaar. Ik vind het vreemd dat er nooit wordt gezegd dat je niet meteen met je penis in een meisje moet gaan. Mijn vriendje deed het eerst met 1 vinger en toen niet perse dezelfde dag met 2 vingers en dan steeds zijn vingers spreiden. Dan als hij echt zijn penis in je doet, doet het veel minder pijn. Je hoeft dus niet meteen de eerste keer echt sex te hebben want je vagina is net als een spier en moet ook getrained worden zeg maar.

5 jaar geleden

T.

T.

mijn is Tim 15 jaar ik heb het alle gedand met jongen elkaar kont even pijn niet onzeten lekker pik 21 cm

5 jaar geleden

X.

X.

Is het raar om Als meisjes zijnde te zeggen "ik kom dadelijk klaar?"

5 jaar geleden

F.

F.

Ik als 20 jarige schrik hier dus van 12 en 13 jarige die denken dat het normaal is om sex te hebben op die leeftijd en dan ook nog met iemand 16+ das strafbaar bij wet. Ja meiden het zal waarschijnlijk sneller pijn doen want als 13 jarige ben je niet gebouwd voor sex die veranderen moet je nog door. Ik ben 20 en heb nog geen sex gehad ik heb geen tijd en geen plek daar voor. Dat er hier gewoon kinderen ja kinderen elkaar lopen aan te moedigen tot sex bah .

5 jaar geleden

L.

L.

Als je voor de eerste keer seks hebt, moet je daarvoor dan al gevingerd hebben?

5 jaar geleden

F.

F.

Hey ik heb is een vrasgske wa is de gemiddelde leefrijd om aan voorspel te beginnen pijpen,vingeren,...

5 jaar geleden

Z.

Z.

Ik ben 13, ik wil ook graag seks eigenlijk, maar ik denk niet dat mijn ouders erachter zullen staan

5 jaar geleden

A.

A.

Ik ben dus gevraagd door een jongen of ik met hem seks wil maar ik twijfel ben zelf 12 jaar (over een maand 13). Opzich wil ik het gevoel van seks graag Voelen. Hij is alleen wat ouder. Hij is 16 jaar maar is dat dan ook strafbaar als je 16 bent en seks hebt met een meisje van 12?

4 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.