Doe mee met Markteffect's studiekeuze-onderzoek
Maakt niet uit of je je studie al gekozen hebt. Win één van de 200 (!) cadeaubonnen van €25

Meedoen

Cito-uitslag bekend

Cito-uitslag bekend

Door Simon

Bij het Cito mag je kauwgom eten.

Wie herinnert zich niet de Cito-toets? De uitslagen zijn inmiddels allemaal bekend. Van alle basisschoolleerlingen waren er welgeteld 3 (!) die alle 200 vragen goed hadden. 18 jongens en meisjes hadden maar 1 fout. De gemiddelde score is dit jaar 535,8. Weet jij nog wat jouw score was?

Gepubliceerd op 3 maart 2010
ADVERTENTIE
Check check, dubbelcheck!

Heb jij tweestapsverificatie al ingesteld op je accounts? Tweestapsverificatie is jouw tweede slot op de deur 🔐. Met tweestapsverificatie heb je 99,9 procent minder kans dat je account gehackt wordt. Check hoe jij je accounts beter kunt beveiligen!

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Cito-toets, dat waren nog eens tijden! Ik herinner me vooral nog alle snoep en koek tijdens het maken van de toets, en de relaxte middagen vol spelletjes en buitenspelen. Klopt het dat de jongens de toets dit jaar jaar beter gemaakt hebben dan de meiden?

13 jaar geleden

J.

J.

Dat is al een aantal jaar geleden. Iedereen maakte zich druk, omdat er 'zoveel vanaf zou hangen'. Ik had 548, vond hem dus wel meevallen:D.

13 jaar geleden

G.

G.

ik had 547, een na hoogste(hoogste was 548) van de klas :) ik was eerst ontzettend zenuwachtig of i het allemaal wel goed zou doen, gelukkig wel dus, alleen rekenen met tijd en geld was ik slecht, maar net over de helft(ik kom ook altijd te laat):p

13 jaar geleden

X.

X.

Ik ken een jongen die alle 200 vragen goed had x'P
Haha,,

13 jaar geleden

L.

L.

Ik had 548 maar ik ben wel het zwarte schaap van de familie, m'n neefje heeft 549 en m'n nicht en broertje 550!

12 jaar geleden

G.

G.

mn cito score was tl maar ik vond er niks aan
het enige leuke was dat we mochten snoepen en dat we geen gewone lessen hadden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maar wees niet ongerust: het is maar een test geen examen gelukkig waar je een speciale score voor moest hebben dusssssssssss.........................................

11 jaar geleden

A.

A.

Ik had 545, een goede score dus. :) Ik was zelf helemáál niet zenuwachtig voor die hele toets. Een kennis had een score van ergens in de 530, maar dit klopte voor zijn gevoel helemaal niet. Zijn ouders zijn met de schoolleiding van een gymnasium gaan praten en hij is daar toegelaten. Nu is hij al anderhalf jaar van die school af (waar ik nu ook op zit) en heeft alle zes jaar zonder problemen afgemaakt.

11 jaar geleden

B.

B.

@Anna , Hij heeft wel geluk gehad dat hij is aangenomen ..

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.