Chatten over seks, de liefde en relaties

Door Roos

Het is september. Dat betekent dat de zomervakantie nu echt voorbij is, maar het betekent ook de start van een nieuw seizoen Sense chats. Anna en Jan van Sense.info beantwoorden elke maand al jouw seks- en liefdesvragen.

Misschien krabbelde je vandaag nog hartjes in je agenda, mijmerend over die lekkere gast van de camping. Misschien kun je je tijdens wiskunde niet concentreren om dat je probeert te berekenen wanneer je genoeg cash hebt om je vakantielief te bezoeken. Misschien heb je deze zomer voor het eerst seks gehad en vraag je je af of het normaal was dat het niet meteen soepeltjes verliep.

Vragen staat vrij

Blijf niet zitten met je vragen over lange afstandsrelaties, seks en de liefde, maar stel ze (anoniem) aan Anna en Jan. Zij zijn deskundigen op seks- en relatiegebied en geven je goede raad.

Elke maand zit Anna of Jan van 16:00 - 17:00u voor jou klaar in de Sense chat op Scholieren.com, altijd op een dinsdag. Meedoen is makkelijk, ga naar www.scholieren.com/chat en klik op de link onder 'komende chats' of 'nu bezig'. Vandaag is de eerste chat!

Geen zin om te chatten, maar wel benieuwd naar de 10 meest gestelde seksvragen uit de Sense chats? Je leest ze hier.

Sense.info doet op dit moment ook onderzoek onder scholieren naar het maken en versturen van naaktfoto's en -filmpjes. In 1 minuut kun jij ook meedoen aan dat onderzoek: klikken maar!

 

Gepubliceerd op 16 september 2014
ADVERTENTIE
Vind een bijbaan die bij je past!

Een bijbaantje zoeken dat bij je past kan een uitdaging zijn, maar met de juiste stappen kom je er al snel achter wat je wel en wat je niet leuk vindt. Lees alle tips over het vinden van een bijbaan op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check alle tips van Youngpwr!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

A.

A.

Hey,
de meeste zouden dit waarschijnlijk raar vinden, maar ik vind een meisje leuk, maar ze heeft al een vriendje. Ze ziet dat vriendje alleen met feestdagen, dus t is geen close relatie. Maar omdat ik faalangst heb, durf ik haar niet te vragen. Wat vinden jullie?

4 jaar geleden

O.

O.

Niet denken gewoon doen

3 jaar geleden

L.

L.

Hoi ik ben Bart en ik heb een probleem ik ben verliefd op een meisje waarmee ik altijd game. Ze is 2 jaar ouder als ik,ik ben 14 dus zij 16. Ook woont ze in Alkmaar wat erg ver weg is. Ik vraag me af wat ik kan doen en hoe kan iemand mij helpen?

3 jaar geleden

M.

M.

Ik wil een lief hebben.en ik ben 9 jaar

2 jaar geleden

E.

E.

Hey, Ik ben een meisje en ik ben verliefd op een jongen. Ik heb een groteeee angst voor het hem te vragen, dus ik hoop dat hij de 1ste stap waagt maar dat dwnk ik niet.... Wat moet/kan ik doen??

2 jaar geleden