Badkamerdeur: Open of dicht?

Badkamerdeur: Open of dicht?

Toen ik klein was mocht ik de badkamerdeur nooit op slot doen. Als er wat zou gebeuren wilden mijn ouders snel bij mij kunnen zijn. Hoe ouder ik werd, hoe minder het uitmaakte. Intussen doe ik de badkamerdeur altijd op slot. Iedereen in mijn huis doet dat.

Da's niet alleen bij ons thuis een ding, ook op het forum hebben ze 't er uitvoerig over sinds stefanielove dit topic startte. Hevige discussie volgde. FluffyKitten was tot haar twaalfde claustrofobisch en durfde de deur nooit op slot te doen. Goeieboeie schaamt zich nergens voor en laat de deur altijd open. “Waarom zou ik me schamen voor dat zootje wat ik onder me heb hangen tegenover de rest van 't gezin?”

Ook leuk op het forum: hoe vaak krijg jij straf op school? En 't woedende meiden-topic van dominique192 is ook zeker de moeite van het meelezen waard: "Vinden jullie het ook zo irritant als jongens zich als groep 8ers gedragen? Dat ze overal om lachen wat met seks te maken heeft en liefde niet serieus nemen?" Mr Mark komt met een mooi weerwoord over kinderachtige meisjes: "Zelfs in de bovenbouw nog. Al dat gezeur over vriendschap en allerlei kettinkjes."

En zo is het maar net.

Tjeerd houdt van het forum. Als een ware ontdekkingsreiziger dwaalt hij door de uithoeken van deze onvoorspelbare online community. Op zoek naar dat ene mooie topic. Om met jou te delen.

Gepubliceerd op 7 oktober 2010

REACTIES

J.

J.

Ik doe die badkamer altijd op slot, zit echt niet op m'n kleine broertjes te wachten daar.

13 jaar geleden

S.

S.

FluffyKitten is een hij :/

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.