Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Onderzoeksbureau Markteffect doet een landelijk onderzoek naar studiekeuze. Alle Nederlandse scholieren kunnen meedoen. Als je 'm invult, verdien je gegarandeerd 2 euro. Klik hier!

Spijbeluur: high school vs. middelbare school

Wat is nu het verschil tussen een 'high school' en een 'middelbare school'? Veel, vindt Levy Jansen! Ook is een high school gewoon veel toffer dan zo'n ordinaire Hollandse middelbare school. Waarom? Kijk dan een gloednieuwe aflevering van Spijbeluur!

Een reis naar de VS, wie wil dat nou niet? Je kunt de Grand Canyon, Hollywood, Las Vegas en die blonde engerd bezoeken door mee te doen met de winactie! Deze reis wordt mogelijk gemaakt door Education First.

De show van Levy Jansen en David Weel over koetjes en kalfjes na schooltijd. Je ziet Levy de vetste dingen testen, de top 5 dingen afgaan, de raarste dagen overleven en over de zwoelste seks zwetsen. Abonneer nu om geen enkele aflevering te missen!