Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

Liefdesbrief #6: "I don't know who you are, I know that you exist"

Liefdesbrief #6: "I don't know who you are,  I know that you exist"
Beeld: 123RF

Lieve Gabriëlle,

Laatst zat ik in de bus en toen ik luisterde naar Rammstein, het liedje “Stirb nicht vor mir”, ontdekte ik hoe toepasselijk een deel van de songtekst was bij ons:

"I don't know who you are,

I know that you exist,

Sometimes love seems so far,

Your love I can’t dismiss."

Ik luister veel Rammstein, dus Duitse muziek (bovenstaande tekst is één van de weinige stukjes die niet volledig Duitstalig is). Desondanks heb ik geen familie uit Duitsland. Ik ben wel een kwart Engels (vind je vast leuk). Engels is niet per se m'n beste vak op school, maar ik kan me wel goed redden in een Engelstalig land.

Geneeskunde lijkt me een geweldige studie, ten eerste omdat ik het menselijk lichaam interessant vind en ten tweede omdat ik er veel mensen mee kan helpen in de toekomst, wanneer ik arts ben. Het lijkt me ook een mooie ervaring om een tijdje voor Artsen Zonder Grenzen te werken en dan uitgezonden te worden naar conflictgebieden.

Ik denk dat sociologie goed bij jou past, aangezien je in je vorige brief zei dat je later graag uit het raam van je appartement wil kijken en je wilt voorstellen hoe het leven zou zijn van de mensen die je ziet lopen.

Misschien een beetje een diepzinnige vraag, maar wat vind je belangrijker? Vrijheid of gelijkheid?

Ik heb veel Netflix-series gezien, maar de beste vind ik toch 'House', 'The Blacklist' en 'Orphan Black'.

Ik heb blond haar. En voor als je het wil weten, ik ben korter dan de gemiddelde Nederlandse volwassen man, maar langer dan de gemiddelde Nederlandse vrouw.

Een aantal jaar geleden heb ik piano gespeeld, voor vrij lange tijd. Ik doe er nu alleen niet zo veel meer mee. Ik ben benieuwd naar die theatersport van je trouwens. In wat voor musicals dans je zoal?

Wist je dat sushi eten op de eerste date zorgt voor meer kans op een tweede date? Goed idee dus, voor als het klikt tussen ons :-).

Vaarwel,

Silvester