Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Hoera! Het is weer vakantie!

Hoera! Het is weer vakantie!

Door Simon

Een veel te zware, en te lange toetsweek achter de rug. Twee weken vrijheid in het vooruitzicht. Kerstvakantie betekent voor mij veel feestjes, kerstgala, sneeuw, Kerst & oud en nieuw en mijn verjaardag. 

En de rest van mijn school kijkt er, volgens mij, precies hetzelfde tegenaan. Laat die heerlijke twee weken maar komen!

Sneeuw

Donderdag, mijn laatste schooldag voor de vakantie. Hoe kan je de kerstvakantie beter in gaan? Er ligt sneeuw! Sneeuw wordt geassocieerd met kerstmis, winter en gezelligheid (en het betekent dat het te koud is voor regen, dus ik associeer het vooral met blauwe handen en bibberen). Oftewel: kerstvakantie.

Gala

Op vrijdag is er een zogenaamde \'kerstviering\'. Die overigens verplicht is. Verplicht of niet, mijn klasgenoten en ik komen morgen niet opdagen. De dag na het kerstgala betekent uitslapen. Kerstgala betekent ook de officiele inwijding van de kerstvakantie. Dus het zal morgen muisstil zijn bij mij op school.

Feest

In de kerstvakantie kan je op wintersport gaan. Maar je kan ook, zoals ik, de eerste paar dagen tot rust komen (want, jee, school is echt slopend). De dagen erna kerstinkopen doen en kerstmis vieren en de tweede week feestjes afgaan (ligt het nou aan mij, of zijn er echt meer mensen jarig in december?) en keihard \'Happy New Year\' zingen van Abba als de klok twaalf slaat op 31 december/1 januari 2010.

Mijn advies? Feest tot je weer net zo moe bent als nu, na die lange, vermoeiende schoolweken. En vooral, geniet! Fijne vakantie!

Gepubliceerd op 18 december 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

H.

H.

heerlijk? nou niet voor mij, nee:(
in deze 2 weken moet ik gaan werken aan een power-point presentatie voor nederlands en nog es een verslag voor bio:( eerst was die bio een essay, maar gelukkig wou ze ons niet al te veel belasten en werd het een verslag...

alvast een heel gelukkig nieuw jaar iedereen en gelukkig kerstfeest!!

14 jaar geleden

K.

K.

En niet zomaar een kerst, waarschijnlijk nog een witte kerst ook! :-) Tachtig procent kans, zeggen de mensen die er verstand van hebben...

14 jaar geleden

A.

A.

Lekker even mijn eigen ding doen :3

14 jaar geleden

J.

J.

ik heb geen vakantie,, heb toetsweek na vakntie

14 jaar geleden

H.

H.

het is lekker vakantie, 2 weken, maar ik vind dat het snel voorbij gaaat. over een week ongeveer begint sgool weeer. ik doe havo, en ik heb heel veel huiswerk, en pw&so's. het word gwn teveel, ik haat sgool ;p x herc

14 jaar geleden

M.

M.

Vakantie is weer bijna voorbij. -zucht-

14 jaar geleden

D.

D.

als je in de zomer niet weet wat je aan moet....
neem dan die advies over!
die iets fel's aan,dat staat je altijd goed,
&het past altijd bij de zomer.
die was mijn advies....
xxxx

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.