Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Waarom heb ik vrienden?

Waarom heb ik vrienden?

Door Amber

Het klinkt misschien gek, maar ik ben niet compleet vriendloos. Er zijn mensen op deze aardbol die bevriend zijn met mij, wat een gekkigheid. Persoonlijk snap ik niet waarom ik überhaupt vrienden heb. Hieronder een paar redenen waarom ik dit niet snap.

Slechte humor (blijkbaar)
Not gonna lie: ik vind mezelf echt hilarisch. Daarom lach ik vaak veel te hard om mijn eigen grappen. Meestal zijn mijn grappen super flauw, en ik ben zo'n type dat memes ook offline gebruikt. Maar er is altijd wel iemand die lacht: ik. Ondanks mijn enorm stomme grappen die ik zelf veel te grappig vind zijn er nog steeds mensen vrijwillig bevriend met mij. Echt even waardering voor de mensen die het langer dan een uur met mij uithouden. 

Ongevraagd fangirling
Ik ben een ongekende fangirl, dat weet iedereen die ook maar even in mijn buurt is. Dus iets wat je ongevraagd krijgt bij een vriendschap met mij is enorm veel kennis over verschillende shows die je niet kijkt en beroemdheden die je niet kent. Vorig jaar was ik zo gek op een bepaalde ship (naam) dat elke keer als ik die ship noemde iedereen er meteen helemaal klaar mee was. Ik vind trouwens ook dat een nieuwe aflevering van mijn favoriete serie een goede reden is om niet te kunnen chillen... 

Gezeur
Als ik een kutdag heb, roep ik wel eens wanhopig dat ik geen vrienden heb. Het is wel zo dat ik me dan daadwerkelijk kut voel en echt het idee heb dat niemand mij mag, maar het is super irritant om zoiets te aan te horen. Ten eerste is het nogal lullig tegenover de mensen die zich rekenen tot jouw vriendenkring. En ten tweede krijgt iedereen dan het idee dat ik gewoon van anderen bevestiging wil dat ze me wél mogen. Dus note to self: doe dat voortaan maar niet. 

Onbereikbaar
Mijn mobiel staat bijna 24/7 op vliegtuigstand. Dat betekent dat ik dus amper bereikbaar ben. Dus als iemand mijn een appje stuurt kan het nogal even duren voordat ik antwoord. Mij proberen te bellen is al helemaal geen goed idee, de enige keer dat ik dit jaar ben gebeld op mijn mobiel en daadwerkelijk opnam was toen er een tijd was afgesproken om te bellen. Het enige wat ik nog wel goed doe als het gaat om appen is dat ik nooit iemand negeer, maar dat is dan ook echt het enige wat goed gaat. 

Ondanks al deze minpunten zijn er nog steeds wat geweldige mensen die mij kunnen uitstaan. Dus hoewel de meesten het waarschijnlijk niet gaan zien: toch even een shout-out naar al mijn fantastische vrienden. 

Gepubliceerd op 9 juni 2017
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.