Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Mijn Kort Verhaal: editie drie!

Mijn Kort Verhaal: editie drie!

Door Oscar

Het is (bijna) kerstvakantie! Zeeën van tijd en verveling in het vooruitzicht. Maar niet als jij in alles een verhaal ziet en ook nog eens goed kunt schrijven. Grijp dan de vakantie aan om een topverhaal te schrijven en in te sturen voor dé schrijfwedstrijd voor middelbare scholieren!

Jouw verhaal wordt gelezen en beoordeeld door pro's uit het vak: schrijfster Alma Mathijsen, hoofdredacteur fictie van de Bezige Bij Suzanne Holtzer, Zoemer-baas Theo Knippenberg en onze eigen Renske Derkx.

Derde editie

Een derde editie van 'Mijn Kort Verhaal' kon natuurlijk niet uitblijven na het succes van vorig jaar. Vanaf vandaag kun je weer meedoen door een steengoed verhaal van maximaal 1000 woorden in te sturen. Het thema van dit jaar? 'De overstap'.

We organiseren dit niet in ons uppie, maar werken samen met online verhalenbank Zoemer.nl, reisplanner 9292 en uitgeverij De Bezige Bij. Vele handen maken licht werk én leveren ook nog eens te gekke prijzen op. Wat dan? Lees doorrrrrr!

Wat valt er te winnen?

Er wordt een jurywinnaar en publiekswinnaar gekozen. De hoofdprijs voor de jurywinnaar is een citytrip inclusief verblijf voor 2 personen, geregeld door 9292.

Ook zijn er boekenpakketten samengesteld door De Bezige Bij voor de top 3. De publiekswinnaar krijgt een handig schrijfwarenpakket van het merk Oxford, plus een boekenpakket en publicatie op Zoemer.

Details

De wedstrijd gaat vandaag van start. Tot en met 15 januari kun je je korte verhaal inzenden via de website. Alle inzendingen worden daar ook gepubliceerd. Ze worden gelezen door studenten Creatief Schrijven van Saxion Hogeschool en door de eerder genoemde professionele jury met uitgevers en (bekende) auteurs. Op 18 februari is de prijsuitreiking.

Grijp nu je kans op eeuwige roem en supervette prijzen en doe mee!

Gepubliceerd op 15 november 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.