Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Swipen: onze nieuwe webserie!

Swipen: onze nieuwe webserie!

Door Wayne

Met trots presenteer ik u de komst van een gloednieuwe webserie van Scholieren.com! Na het succes van "De Weg over Rozen" vijf jaar geleden van acteur en filmmaker Nick Golterman en zijn broer Leon Golterman, werd het tijd voor een nieuwe. Swipen is vanaf 31 mei te zien op Scholieren.com!

Waar gaat het over?

Swipen gaat over de 18-jarige Milan die hoognodig weer 'ns moet gaan daten. Zij beste vriend Arjen maakt voor hem een Tinder-account aan, maar dit gaat compleet tegen Milans principes in. Hij vindt vleeskeuring door links en rechts te swipen onverantwoord. Toch besluit hij de app een kans te geven. Het duurt niet lang voordat Milan een match heeft, maar is het ook gelijk een goede match?

Klinkt leuk! Waar en wanneer kan ik 't zien?

Je zal nog even moeten wachten, vanaf 31 mei zal de eerste aflevering gepubliceerd worden op de website van Scholieren.com. In de tussentijd kan je onze Facebook, Instagram en YouTube in de gaten houden, daar publiceren we regelmatig content van Swipen. Zo leer je de mensen van Swipen kennen en zie je alvast sneak-peeks van de webserie. 

Wie spelen er in?

Via de auditiedag voor Swipen hebben wij verschillende talenten zien voorbij komen. Uiteindelijk hebben we negen geweldige acteurs en actrices gekozen, sommige al bekend van verschillende televisieprogramma's. De volledige lijst van cast en crew vind je hier onder.

Cast

David Berkman als Milan
Rohan Sukhraj als Arjen
Saskia van Schaik als Lidewij
Ferry Hille als Steye
Dianne van den Eng als Katja
Kaylee van Schuilenburg als Rosemarijn
Zoë de Heer als Emily
Maartje Kraan als Noah

Crew

Regie en scenario: Wayne de Boer
Opnameleider: Bryan Flederus
Director of Photography: Abel Andel
Second Camera: Pim Verlaat
Geluidsman: Nino Meijaard
Script Supervisor: Ayala de Groot
Clapper Loader: Ieme van der Laan
Fotografe: Ishara Merhai

Deze serie werd mede mogelijk gemaakt door Beneden Peil van Omroep Flevoland, 6Rec, Purple Tiger Films, de Keuken van Thijs en VOER.  

Foto: Wayne de Boer | Een deel van de cast en crew

Gepubliceerd op 5 april 2016
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.