Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Jong en blut

Jong en blut

Door Simon

Het schijnt knap vaak te gebeuren: jongeren die in dikke geldproblemen komen. Daarom is de campagne Zonder Cash Ben je Nergens deze week gelanceerd. Misschien is het je al opgevallen, ze adverteren ook bij ons op de site.
We namen een kijkje op hun webpagina en vonden daar behalve een game waar je geld mee kan winnen (direct uit de schulden!) ook een Cashcalculator. Die analyseert je belgedrag en geeft dan budgettips.

Update: Maandagmiddag 29 maart komt Prinses Maxima samen met een team van financiële experts op bezoek bij Hyves in Amsterdam. Doe mee aan de chat en stel alvast je vraag! Ga nu naar http://www.hyves.nl/actie/chatcash

Gepubliceerd op 24 maart 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.