Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Win kaartjes voor de film Fashion Chicks!

Win kaartjes voor de film Fashion Chicks!

Het schooljaar is alweer een tijdje begonnen, dus waarschijnlijk ben jij ook druk bezig met je leeslijst, saaie werkstukken en bergen huiswerk. Hoog tijd voor wat leuke afleiding dus, en wat is er leuker dan de bioscoop?

Vanaf volgende week verschijnt de film Fashion Chicks, met onder meer actrice Liza Sips en de mannen van B-Brave. En jij kan erheen, want Scholieren.com mag kaartjes weggeven.

In Fashion Chicks staat de introverte Esmee (Liza Sips) centraal. Haar grote droom: fashiondesigner worden. Als ze stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ze baalt hier ontzettend van, maar ontdekt al snel dat de functie zo erg nog niet is: hierdoor heeft ze namelijk wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Al snel begint ze zelf kleding te ontwerpen en creëert ze een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. En wat nou als ze wordt betrapt?

De cast van Fashion Chicks bestaat onder meer uit Liza Sips, Pip Pellens, Robin Martens en Victoria Koblenko. Ook de zangers van B-Brave maken hun acteerdebuut.

Hoe maak ik kans?

Fashion Chicks is vanaf 2 december in de bioscoop te zien. Op Scholieren.com mogen we drie keer twee kaartjes voor de film weggeven.

Hoe je kansmaakt op die kaartjes? Simpel: door ons te liken op Facebook (dat doe je hierrr) én hieronder je gegevens achter te laten via het formulier. De actie loopt tot en met 2 december.

Gepubliceerd op 23 november 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

P.

P.

ik wil graag winnen omdat het mij een leuke film is

8 jaar geleden

Q.

Q.

Het lijkt me super tof om me favoriete band in een film te zien spelen super cool!!!!

8 jaar geleden

P.

P.

Ik wil heel graag Winnen want me grootste idool is ook in film en ik hou van fashion mode enzo ik wil deze film heel graag kijken met me beste vriendinnen ?????

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.