Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? Vertel het in ons jaarlijkse Schoolspullenonderzoek. Meedoen duurt 10 minuutjes en je maakt kans op een Bol.com van 25 euro.

Schoolhacks: huiswerktips

Bah, huiswerk. Het is ook mijn hobby niet, maar toch zullen we er nog tot aan onze eindexamens aan moeten geloven. Gelukkig zijn er wel een aantal handigheidjes waarmee je het huiswerk-leed kunt verzachten en misschien zelfs nog wat vrije tijd over kunt houden. Ik verzamelde een aantal tips en zet ze voor je op een rijtje in m'n derde Schoolhacks-vlog!

Nieuw: elke zondag om 13:00 een nieuwe Schoolhacks-video. In deze vlogs geeft Ruben de beste tips voor een soepeler schoolleven. Van plannen voor je toetsen, tot beter presenteren en tips om je zenuwen te temmen. handig! 

Niets missen van deze nieuwe reeks? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal

voeg reactie toe

5687

reacties

Gebruik wrts.nl om woordjes te leren dat helpt echt!
door Tobias Scheerder (reageren) op 31 augustus 2016 om 18:42

Verbieden?

Het gebruik van smartphones op de fiets moet verboden worden.