Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Wat er buiten het Instagram-hokje gebeurt

Wat er buiten het Instagram-hokje gebeurt

Door Wayne

We maken ons er allemaal weleens schuldig aan: het bewerken van vrij gewone foto's om ze nét iets mooier op social media te gooien. Met een extra filtertje of verscherpt contrast ziet je ontbijtje of selfie er nu eenmaal een stuk toonbaarder uit. Maar iedere foto heeft natuurlijk ook een kader, en wat er buiten het kader gebeurt blijft vaak een mysterie. Er is namelijk een reden dat die dingen buiten het kader blijven: ze zijn meestal niet erg fotowaardig.

Dat liet fotografe Chompoo Baritone zien met een serie Instagram-foto's: opeens konden we zien wat er buiten het kader gebeurde, en dat maakte een hoop foto's toch wat minder fancy. Er ging een wereld voor me open; tijd om het zelf ook eens te proberen. Hieronder een paar herkenbaar situaties, met foto's die gemaakt zijn door moi (klik op de foto om ze groter te bekijken).

Gepubliceerd op 6 oktober 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Annemieke

Annemieke

Wauw Wayne! Elke foto is een kunstwerk op zich, cool!

8 jaar geleden

T.

T.

Vette blog! Erg cool uitgevoerd!

8 jaar geleden

A.

A.

Wauw! Nice!

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.