5 redenen om Gravity te kijken in de bios

5 redenen om Gravity te kijken in de bios

Heb je een hele avond niets te doen? Heb je een goede reden nodig om geen huiswerk te maken? Moet je nog voor CKV naar een film? Een bioscoopkaartje is natuurlijk alles behalve gratis, en het is niet fijn als je die zuurverdiende euro's uitgeeft aan een slechte film. Daarom geef ik jou vijf redenen om nu de bios in te duiken en Gravity te kijken.

Dit is één van de beste blockbusters die ik in tijden in een bioscoop heb gezien, en ik zou het zonde vinden als je hem mist!

1. Het verhaal

Want de film is zo waanzinnig spannend. Gravity gaat over twee astronauten die na het ontploffen van hun ruimteschip helemaal alleen moeten overleven in de ruimte. Alles gaat fout, en het is maar de vraag of ze ooit terug op aarde komen.

2. De special effects

Bijna de hele film is met de computer gemaakt - zelfs de ruimtepakken - maar dat merk je helemaal niet. Bekijk de trailer maar eens. Allemaal gemaakt op de computer, behalve de gezichten van de acteurs. En doordat de film in 3D is (voor de verandering eens goed toegepast) word je helemaal de wereld van de twee doodsbange astronauten ingezogen.

3. De beste film in de bios

Alle films die momenteel in de grote bioscopen draaien zijn misschien grappig, verdrietig, of spannend, maar ze zijn lang niet zo aangrijpend als Gravity. Want waar de meeste Hollywoodfilms stoppen bij vermaak, zit er onder de spannende achtbaanrit van deze film een verhaal over wanhoop en geloof. Daar wordt je CKV-leraar ook blij van!

4. Sandra Bullock

Je kent haar misschien alleen van zoetsappige romcoms (ik in ieder geval wel), maar wat kan die vrouw acteren! Ze is soms minutenlang onaangebroken in beeld, en toen de film werd opgenomen stond ze voor een groen scherm. Probeer dan maar eens te acteren dat je moet overleven in een omgeving waar leven onmogelijk is.

5. George Clooney

Meisjes zullen er weinig problemen mee hebben naar de coolste man in het universum te kijken, die tevens de smoothste astronaut ooit speelt. Jongens die een meisje mee naar deze film nemen zijn dus meteen verzekerd van een geslaagde date. Win-win dus.

Gepubliceerd op 19 oktober 2013
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Chris

Chris

Ik ben gisteren naar Gravity geweest, wat een prachtfilm! Anderhalf uur lang supergeboeid gekeken naar de prachtige special effects. Aanrader inderdaad!

8 jaar geleden