Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Instagram: pimpen die foto's!

Instagram: pimpen die foto's!

Ken je dat gevoel dat elke foto die je maakt eruit ziet alsof je net iets te lang bierdrinkend en wietrokend door het centrum hebt gestruind en daarna net een paar uurtjes te weing hebt geslapen?

Er is eindelijk een oplossing voor: Instagram! Binnen 2 seconde wordt elke foto een plaatje met een effect naar keuze. En stiekem is het best wel Hip, at the moment.

Filters

Het geheim van instagram zijn de filters. Die maken van elke tuinkabouter, grasspriet of puistenkop iets magisch, hoe lelijk ook. Met echte 'hipster' namen als Amaro, X-pro en Earlybird tillen ze jouw fotografische troep naar the next level.

Niks mis mee, want hé, nu kun je tenminste foto's maken van je cavia die een stoelpoot opeet zonder dat iedereen denkt "wtf heb jij voor een leven?!"

Iedereen een account

Opeens lijkt het alsof iedereen met een smartphone overal foto's van moet maken. Niet alleen van duckfaces, maar van alledaagse voorwerpen. Al is het maar omdat ze graag met tilt-shift (de helft van je foto is verdomme niet meer te zien) of sharpening (zeg misschien moet je je camera nakijken, want deze kleuren slaan nergens op) spelen.

Toch loved, followed en post iedereen er druk op los. Want ja, je kunt natuurlijk al je vriendjes en vriendinnetjes volgen, houden van hun foto's en reageren met 'oeh zo coowl!', 'Wauwie, deze is echt mooi!' en 'Gatsie, wat een vieze foto.' Hoe leuk?

Kijk en leer

Tot slot een aantal foto's die het geheim van instagram onthullen. Het is zo ontiegelijk makkelijk om je foto 'iets te laten hebben'. Neem bijvoorbeeld mijn kat in combinatie met mijn portemonnee. Best aardig toch?

Zelf proberen? - Download de app voor iOS of Android. Je kunt ook de website checken.

voeg reactie toe

8361

reacties

Ahw, jouw kat <3
door Jorieke van Noorloos (reageren) op 3 oktober 2012 om 11:45
Ooh, ik vond m'n OV-kaart liever...
door Pim TT (reageren) op 3 oktober 2012 om 16:31
Je OV is ook lief <3
door Jorieke van Noorloos (reageren) op 3 oktober 2012 om 19:41

Wat doe jij om het plastic in de oceaan te verminderen?