Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Winnen: 'Slagveld' door 50 Cent

Winnen: 'Slagveld' door 50 Cent

Door Roos

Begin deze eeuw zong hij nog over een snoepwinkel, terwijl hij de schaarsgeklede vrouwen om hem heen een lollipop aanbood. Maar nu heeft hij een kind en dat verandert alles.

We hebben het natuurlijk over Curtis Jackson III, ofwel 50 Cent. In de brede getattoeerde borstkas van de extravagante rapper blijkt toch een zeer zoet hartje verstopt te zitten.

50 schreef namelijk een aangrijpend boek over pesten: ' Slagveld', het bijna ware verhaal van een ex-pester. Dit boek vertelt hoe en waarom de hoofdpersoon een pestkop is geworden.

Dikzak

De hoofdrol in het boek is weggelegd voor de 13-jarige Burton; na de scheiding van zijn ouders woonachtig in een piepkleine flat in een saaie buitenwijk van NY. Tijdens zijn eerste dag op zijn nieuwe school, waar hij de bijnaam ' dikzak' opgespeld krijgt, slaat hij een klasgenoot in elkaar met een sok gevuld met batterijen. Dikzak wil niets kwijt over de reden van zijn daad, maar sommige verhalen willen verteld worden... 

Onlangs bracht 50 Cent himself nog een bezoek aan Nederland. In shownieuws van SBS vertelde hij in dit filmpje over zijn nieuwe boek.

Winnen

Ben je al nieuwsgierig geworden wat er achter de daad van Burton zit? En wil je weten of 50 Cent naast rappen ook een beetje leuk kan schrijven? Vul dan snel je gegevens in en maak kans op 1 van de 20 exemplaren van 'Slagveld'. 

Gepubliceerd op 24 mei 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

R.

R.

Vind 50ct echt toppie..

11 jaar geleden

C.

C.

Het geheim van winnen is het plezier hebben in het meedoen!

11 jaar geleden

D.

D.

Rob weet raad

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.