Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? Vertel het in ons jaarlijkse Schoolspullenonderzoek. Meedoen duurt 10 minuutjes en je maakt kans op een Bol.com van 25 euro.

Rozen-dagboekfilmpje: Celines BFF

Celine heeft het niet makkelijk. Een puist, zo vlak voor het schoolfeest! En op haar vriendinnen kan ze ook al niet rekenen.

Volgens mij kunnen we ons allemaal wel herkennen in deze sketch: jij wilt je hart luchten over die traumatische XL-pukkel, maar nee, die vriendin houdt maar niet op over die zogenaamd verschrikkelijke scheiding van d'r ouders. Celine: "Hállo... Ik besta ook nog!"

Wat denk jij? Kan Celine nog wel vriendinnen zijn met iemand die zó egocentrisch is? Zet het hieronder in de reacties en vergeet niet te twitteren, hyven, abonneren en Facebooken!

voeg reactie toe

9717

reacties

Ja. Echt NIET NORMAAL GEWOON. Hoe KUN je de scheiding van je ouders nou erger vinden dan de pukkel van je beste vriendin?
door Kim (reageren) op 20 maart 2012 om 15:56
wat een kutvriendin heb je dan, eerst moet je met een of andere willekeurige jongen naar bed omdat je vriendin lovergirltje wil spelen en dan ook nog eens eindeloos doorzeiken over twee ouders die gewoon te dom waren om in één keer goed te kiezen...
door Rutger II (reageren) op 20 maart 2012 om 19:05
Wacht even, dit lijkt precies hetzelfde meisje als de beste vriendin van de lovergirl, maar de lovergirl was abby ofzo en de beste vriendin van dit meisje is sophie, dus of dit meisje heeft twee 'beste vriendinnen' of ze is schizofreen, en dan maar zeiken over een puist? vrouwen..
door Rutger II (reageren) op 20 maart 2012 om 19:09
@Rutger II: Je snapt er echt he-le-maal niks van, heur! Tsss. Hoe BFF is een BFF als ze wel zegt dat ze jou BFF is, maar jij niet per haar BFF bent? En wat als je BFF met je vriend flirt? Ik bedoel, dan is het toch helemaal geen BFF meer? Dan is het toch eerder een vies vuil rotwijf met een anus ter grootte van een bloemkoolsteenpuist, lijkt me. Ik bedoel, há-llo! Snap je?
door Kim (reageren) op 21 maart 2012 om 9:52
@rutger Als de beste vriendin van 'Amy', 'Celine' is, dan hoeft 'Celine' 'Amy' niet als beste vriendin te hebben. Plus, als ze zegt dat ze vorige week het vriendje heeft ingepikt van Sophie, zou dat dus eigenlijk zeggen dat Leon en Sophie iets hebben... Er zit wel een diepe verhaallijn in!
door Dyon (reageren) op 20 maart 2012 om 22:03
goed gespeel juul
door michelle (reageren) op 21 maart 2012 om 15:53

Lerarenopleiding?

Een lerarenopleiding is voor mij ..