Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Rozen-dagboekfilmpje: Celines BFF

Rozen-dagboekfilmpje: Celines BFF

Celine heeft het niet makkelijk. Een puist, zo vlak voor het schoolfeest! En op haar vriendinnen kan ze ook al niet rekenen.

Volgens mij kunnen we ons allemaal wel herkennen in deze sketch: jij wilt je hart luchten over die traumatische XL-pukkel, maar nee, die vriendin houdt maar niet op over die zogenaamd verschrikkelijke scheiding van d'r ouders. Celine: "Hállo... Ik besta ook nog!"

Wat denk jij? Kan Celine nog wel vriendinnen zijn met iemand die zó egocentrisch is? Zet het hieronder in de reacties en vergeet niet te twitteren, hyven, abonneren en Facebooken!

Gepubliceerd op 20 maart 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Ja. Echt NIET NORMAAL GEWOON. Hoe KUN je de scheiding van je ouders nou erger vinden dan de pukkel van je beste vriendin?

12 jaar geleden

R.

R.

wat een kutvriendin heb je dan, eerst moet je met een of andere willekeurige jongen naar bed omdat je vriendin lovergirltje wil spelen en dan ook nog eens eindeloos doorzeiken over twee ouders die gewoon te dom waren om in één keer goed te kiezen...

12 jaar geleden

R.

R.

Wacht even, dit lijkt precies hetzelfde meisje als de beste vriendin van de lovergirl, maar de lovergirl was abby ofzo en de beste vriendin van dit meisje is sophie, dus of dit meisje heeft twee 'beste vriendinnen' of ze is schizofreen, en dan maar zeiken over een puist? vrouwen..

12 jaar geleden

K.

K.

Je snapt er echt he-le-maal niks van, heur! Tsss. Hoe BFF is een BFF als ze wel zegt dat ze jou BFF is, maar jij niet per haar BFF bent? En wat als je BFF met je vriend flirt? Ik bedoel, dan is het toch helemaal geen BFF meer? Dan is het toch eerder een vies vuil rotwijf met een anus ter grootte van een bloemkoolsteenpuist, lijkt me. Ik bedoel, há-llo!



Snap je?

12 jaar geleden

D.

D.

@rutger

Als de beste vriendin van 'Amy', 'Celine' is, dan hoeft 'Celine' 'Amy' niet als beste vriendin te hebben. Plus, als ze zegt dat ze vorige week het vriendje heeft ingepikt van Sophie, zou dat dus eigenlijk zeggen dat Leon en Sophie iets hebben... Er zit wel een diepe verhaallijn in!

12 jaar geleden

M.

M.

goed gespeel juul :p

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.