Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? Vertel het in ons jaarlijkse Schoolspullenonderzoek. Meedoen duurt 10 minuutjes en je maakt kans op een Bol.com van 25 euro.

Wat vooraf ging

Komende maandag wordt de mooiste dag van je leven. Dan begint namelijk het langverwachte seizoen 2 van soapparodie De Weg Over Rozen.

Eindelijk zie je hoe het verder gaat met de verliefde, verwaande en verslaafde leerlingen van De Rozenstruik. Is Lisa echt Jonas' broer? Is Daan zwanger? GAAT IEDEREEN DOOD?

Voor alle verslaafde fans hierboven een terugblik op seizoen 1. Alle tergende, hopeloze, romantische, wereldschokkende, suïcidale, en strontvervelende gebeurtenissen op een rij.

Vanaf komende maandag wekelijks een verse aflevering op Scholieren.com. Tot dan!

Ennn: de social media-addicts van De Weg Over Rozen zijn uiteraard ook hier, hier, hier en hier te vinden. Volg, abonneer, like & retweet om op de hoogte te blijven van dit heuglijke drama!

voeg reactie toe

4465

reacties

Nog maar drie nachtjes slapen. Ik ben al een beetje zenuwachtig.
door Kim (reageren) op 10 februari 2012 om 10:53

Lerarenopleiding?

Een lerarenopleiding is voor mij ..