Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Nieuwe expert op het forum

Nieuwe expert op het forum

Door Simon

Schoolwijkagent Don Heins, komende 3 maanden expert op ons forum.Schoolwijkagent Don Heins uit Delft is de komende maanden expert op ons forum. In een speciaal topic op het Geld & Recht subforum staat Don klaar om alle vragen voor de politie te beantwoorden.

Bij Scholieren.com geloven we dat het moeilijk handig is om ieder moment van de dag een agent aan z'n mouw te kunnen trekken als je met een vraag zit. Zie het als een service.

Mag mijn klasgenoot blowen op school? Hoe hoog is de boete als je geen ID bij je hebt? Hoe zit het eigenlijk met.. nou ja, vul maar in.

!!!

Don Heins wordt dus, net als geldexpert Anna van het Nibud, expert op het forum. En hij heeft er ontzettend veel zin in: in de voorbereidende fase verstuurde hij het ene na het andere mailtje met enthousiaste uitdrukkingen gevolgd door de nodige uitroeptekens.

Benaderbaar

De politie vindt het belangrijk om goed benaderbaar te zijn en hoopt dat de bezoekers er blij van worden. En wij (inclusief het forumbazenteam) vinden het tof dat er tijd vrij wordt gemaakt voor onze leden. Als we over 3 maanden nog steeds enthousiaste uitroeptekens over en weer mailen, dan gaan we nadenken over een langere relatie en trouwplannen maken.

Gepubliceerd op 5 september 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

D.

D.

Ik denk dat ik wel wat vraagjes heb. :)

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.