Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Forumvraag: cijferlijst hacken

Forumvraag: cijferlijst hacken

Door Kim

Hoe hack je zo'n cijferlijst eigenlijk?Zou jij het schoolsysteem hacken en daarmee je cijfers ophogen, zodat je niet blijft zitten? Da's de prangende vraag van forumbezoeker JorisLmao. Illegaal inloggen is een tegenwoordig een eitje voor hem, maar is het echt wel verstandig om die vijven naar zessen te pimpen? Of zullen zijn leraren dat direct doorhebben? 

 
Als 'ie het doet, loopt hij natuurlijk de nodige risico's. Maar doet 'ie niets, dan komt hij sowieso volgend jaar wéér in de derde klas terecht. Wat vind jij? Geef je mening en advies, hieronder op het forum!
Gepubliceerd op 7 juni 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Ik zou daar echt veel te schijterig voor zijn. De docenten op mijn school kenden al m'n cijfers uit hun hoofd, en daarnaast stonden ze in hun agenda, en dan ook nog in Magister. Super eng dus.

13 jaar geleden

M.

M.

Ik zou dat ook echt niet durven. En ten tweede heb je die cijfers niet zomaar. Misschien harder leren ipv illegaal inloggen?

13 jaar geleden

M.

M.

Not done, zeker als je de consequenties kent.

13 jaar geleden

D.

D.

Ja dan kun je toch beter hacken en bijwerken vind ik, ook al zou ik het niet doen als het niet nodig was, maar ja met zo'n situatie... doen maar, en jezelf zeggen: IK GA WERKEN(10x per dag als het nodig is)

13 jaar geleden

M.

M.

Wel doen, alleen bij vakken waarvan de docent niet goed met computers kan omgaan. "Het kan een typfout zijn geweest"
Verder niet vanaf je eigen computer doen maar in een bibliotheek, internetcafé, computer in de mediamarkt etc.

12 jaar geleden

J.

J.

Bij mij op school gebeurd zoiets zelden. Als je met een bepaalde leraar een hele goede band hebt, en je bijvoorbeeld niet over kan naar de vierde klas omdat je 0,3 punten te kort komt, dan komt het wel eens voor dat de leraar je gemiddelde van een 5,0 naar een 5,3 brengt zodat je toch nog over kan naar de vierde klas. Daarom zit ik nu in mijn vijfde leerjaar van HAVO, anders had ik nu nog eens de vierde over moeten doen.

11 jaar geleden

M.

M.

Als die het kan zou ik het wel doen maar dan in kleine stapjes bijvoorbeeld van 5 naar 5,3 ofzo zodat het niet teveel opvalt!

11 jaar geleden

F.

F.

ik zou het ook niet durven. wie weet komen ze er echt achter en dan zit je in de problemen. het is trouwens ook strafbaar.

10 jaar geleden

R.

R.

Als ik jou was zou ik de cijfers omdraaien van een 5,8 een 8,5 maken als ze er dan achterkomt zou ze kunnen denken dat ze het verkeerd heeft getypt

9 jaar geleden

H.

H.

Dit is zo gemakkelijk alleen maar een wachtwoord bruteforcen. Kan iedereen

8 jaar geleden

J.

J.

hahahahahahahahaha werkt echt geniaak

5 jaar geleden

B.

B.

ik wil dood

5 jaar geleden

M.

M.

ik wil ontmaagd zijn

5 jaar geleden

N.

N.



@marcel de vries: ik kan je helpen

5 jaar geleden

H.

H.

rgyuergyurgfyfeffgnjvkdhflighedij tantoe goed braka

5 jaar geleden

S.

S.

OMGGG dankjewel ik stond voor allen onvoldoende en nu heb ik voor alles een 10 thankyouuu en niemand merkt het

5 jaar geleden

H.

H.

Ik heb eindelijk een 10 voor sexuele opvoeding wie helpt mij naar een 11

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.