Romy liet haar borsten zien op MSN

Romy liet haar borsten zien op MSN

Door Naomi

Nee, dit is niet Romy

Romy was 14 toen ze verliefd werd op de twee jaar oudere Thomas. En hij op haar, dacht ze. Eerst was hun contact hartstikke leuk en spannend natuurlijk, totdat Thomas misbruik maakte van Romy's blinde verliefdheid. Nu, vijf jaar later, heeft Romy nog elke dag moeite met wat ze toen voor de webcam heeft gedaan.

Romy had nog nooit gezoend. En seks, daar dacht ze nog niet eens aan. Niet vóór haar zestiende, had ze met een vriendin afgesproken. Ze was al een tijdlang een beetje verliefd op schoolgenoot Thomas, en toen hij het uitmaakte met z'n vriendinnetje greep ze haar kans. "En daar ging ik... Ik voegde hem toe op Hyves, MSN en probeerde achter zijn telefoonnummer te komen."

Smoorverliefd

Dat lukte, en tijdens een maand van intensief contact werd Romy steeds verliefder. "Na een paar weken zei hij dat hij ook wel gevoelens voor mij had. Hier werd ik helemaal gek van, want ik was smoorverliefd op die jongen. We hadden een gesprek op de MSN, met de webcam aan.”

Thomas vroeg of Romy al wel eens had gezoend en het gesprek werd steeds persoonlijker. “Ik wilde dolgraag met hem zoenen. Maar daar wilde hij eigenlijk wel wat voor terug. Mijn borsten voor de webcam. Hij zei dat er niks kon gebeuren."

Maar realiseerde Romy zich dan niet dat zoiets linke soep was? "Ik had totaal geen ervaring met dit soort dingen en wist niet eens dat er een 'print screen'-knopje op het toetsenbord zat. Thomas was al een stuk verder met dit soort dingen. Als ik iets verkeerd zou doen, zou hij me vast wel helpen." Romy typte dat ze er nog even over na zou denken, en stapte onder de douche.

Pyjama omhoog

"Toen ik daarna weer naar de computer rende, was hij al offline en heb ik hem ge-sms't dat hij online moest komen. Toen hadden we weer hetzelfde gesprek: als ik mijn borsten zou laten zien, zou hij met me zoenen.”

En ja, Romy's blinde vertrouwen in Thomas won het van haar twijfels. “Zonder nadenken deed ik mijn pyjama omhoog, en zonder dat ik het wist maakte hij daar een foto van. Van mij, naakt.”

Alleen voor een vriend

Pas twee dagen later besefte Romy dat dit een grote fout was geweest. "Ik werd ineens door iedereen raar aangekeken op school. Die foto was per mail bijna de hele school rondgegaan. Toen ik Thomas vroeg waarom, ontkende hij dat dit de bedoeling was geweest: hij wilde de foto naar eigen zeggen alleen maar met een goede vriend delen. Ik geloof daar helemaal niets van."

Wekenlang liep Romy met gebogen hoofd door de school. De rare blikken en opmerkingen gingen nog maandenlang door en deden haar pijn. "Tot het eindexamen noemden ze me wel eens 'het tietenmeisje'."

Romy heeft het -nog altijd- niet aan haar ouders verteld. Met dit interview wil ze jongens als Thomas erop wijzen dat ze echt geen misbruik moeten maken van andermans onwetendheid.

Seks in het donker

"En voor de meisjes die dit hebben meegmaakt: zoek hulp, bij iemand die je vertrouwt of een psycholoog. Probeer erover te praten, zodat je ermee leert leven. Bij mij is een trauma overgebleven dat nooit meer weg zal gaan. Ik heb nu al anderhalf jaar een vriendje dat me ontzettend steunt, maar het blijft soms nog moeilijk om mijn kleren uit te doen. En seks heb ik het liefst in het donker, zodat hij me niet kan zien."

Romy en Thomas heten in het echt anders. 'Romy' raadt iedereen aan om deze site te bekijken voor tips over hoe ver je kunt gaan. Meiden die hetzelfde hebben meegemaakt, mogen haar mailen via webcammeisje@scholieren.com: alles wat daarnaartoe gaat, wordt ongelezen naar haar doorgestuurd.

Gepubliceerd op 4 maart 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Aangrijpend verhaal. Mooi opgeschreven Naomi.

13 jaar geleden

P.

P.

aw laat die mooie borsten nou eens zien die zijn hopelijk vet lekker :P

13 jaar geleden

M.

M.

wat is mis met jou gast! Je hoort thuis in een of ander tehuis.

8 jaar geleden

L.

L.

Hou je gore bek dicht, Piet

13 jaar geleden

J.

J.

Pfff heb ik dit hele topic gelezen en nog geen foto's gezien :(

13 jaar geleden

C.

C.

Ligt het aan mij of is reeds al een verhaal van dit format verschenen?
EN trouwens hoe zit het met de jongens? Laten die nooit wat zien?
-btw als hij daar wat voor terug wilde was hij niet écht op Romy verliefd lijkt me, toch?-
XoX

13 jaar geleden

M.

M.

ahaha jawel hoor ik heb een vriend van me en vroeg aan hem of hij zijn tepels wou showen (was kapot melig met mijn vriendin) heeft hij toen heeeel snel gedaan , maar had wel een directe nosebleed xD

12 jaar geleden

S.

S.

@creative: dat was een betoog van Justine. Dit is zeg maar een vervolgverhaal: interview met slachtoffer.

13 jaar geleden

S.

S.

Wat een dom wicht >.>

13 jaar geleden

J.

J.

natuurlijk als je smoorverliefd bent kan je voor sommige dingen blind zijn en als je een vriendje hebt vind ik dat hij dit niet mag doen. Als je zo'n dingen van elkaar weet kan je die persoon toch nooit vertrouwen!!!

13 jaar geleden

P.

P.

waar blijven de mooie foto's :( ik heb nu nog steeds geen goed beeld gekregen hoe ze er uit zien :''(

13 jaar geleden

.

.

Pietertje als al jouw vrienden jouw naakt hebben gezien door zo'n foto denk je er wel anders over. Dit is echt iets wat je je hele leven zal achtervolgen en moeilijk van afkomt.

13 jaar geleden

J.

J.

Weet je wat je moet doen? Wat ik ook heb gedaan... Je moet al je spullen verkopen, waardoor je meer geld hebt, koop daarmee een vliegtuigticket. Vlieg naar zuid-Amerika. Huur een bootje, vaar daarmee naar een onbewoond eiland en leef de rest van je leven daar, en niemand die weet waar je bent... Ik ben na 23 jaar trouwens toch terug gekomen naar NL. En niemand valt me meer lastig.

13 jaar geleden

W.

W.

Toch eerst even dit zeggen, dit is een top klasse artiekel! Geen twijfel mogelijk, ik ben zwaar onder de indruk hiervan.

En over de inhoud... Ik zal niet zeggen 'had je het maar niet moeten doen'. Wat wist zij nou, fuck, ik zou het ook hebben gedaan in de spur van het moment in haar schoenen.

Dat mensen als 'Thomas' er nog steeds zijn joh... Als ik ooit zo'n e-mail in mijn mailbox binnen krijg, ik zweer je de volgende dag sleur ik die meid met me mee naar hem toe en sla ik hem volop op zijn neus. Nablijven? Waard. Schorsing? Waard. Niks gaat boven rechtvaardigheid wat dat betreft en ik zou zeker bereid zijn om de gevolgen daarvan te onderzien.

Ik kan alleen maar hopen dat er meer mensen zoals mij zijn (oei! Niet egoistisch bedoelt maar moreel!) en minder als die Thomas met de dag.

P.s. Piet, Joost, Salvation, Pietertje, James: Jullie zijn schorum. Niet te geloven dat haast de helft van alle reacties van jullie schandalige niveau is. Jongens/meiden, word toch eens volwassen!

13 jaar geleden

1.

1.

Die knul kan toch veroordeeld worden voor het maken en verspreiden van kinderporno? Ze was namelijk nog maar 14 toen dit gebeurde. Als ik haar was zou ik dit zeker achterhalen of ze hem nog voor de rechter slepen kan. Wat een triest figuur om misbruik te maken van haar verliefdheid en onwetenheid, alleen voor zijn eigen vermaak en dat van de rest van de school. Wat voor normen en waarden heb je dan? Het is in ieder geval geen nette knul. Het meisje heeft in mijn ogen geen schuld. Ze wist niet dat hij haar kon vastleggen en dit zo makkelijk kon verspreiden. Haar ouders hadden haar moeten voorlichten toen ze een webcam kreeg. Een webcam kan hartstikke leuk zijn, maar je moet wel begrijpen wat het gevaar is van de webcam. Zoals: opnames kunnen vastgelegd worden, print screen, webcam beeld van de andere persoon kan ook gewoon een filmpje van het internet geplukt zijn, je weet niet wie er allemaal mee kunnen kijken etc. Het is heel belangrijk dat ouders hun kinderen hierover inlichten. Misschien is dit een goed idee voor een nieuw artikeltje?

Groetjes!

13 jaar geleden

P.

P.

Staan die foto's online?

13 jaar geleden

K.

K.

ja op internet...

13 jaar geleden

L.

L.

woow dit is best wel erg!
Piet hou ff je bek dicht, serieus, dit is niet grappig.
Het gaat om een meisjes leven!
Jongens als jullie moeten echt zoiets ergs meemaken,
kunnen jullie het voelen hoe erg het is.
Wel goed dat je het zo durft op te schrijven,
Ik hoop dat die ene jongen er ooit spijt over gaat krijgen!

13 jaar geleden

N.

N.

meaann, toon is een beetje respect mensen hieronder, tfoe

13 jaar geleden

R.

R.

riky

13 jaar geleden

4.

4.

gwoon nix van aantrekken man, ik zou willen dat de hele school de maat van mijn derde been wist. weten ze precies wat ze krijgen... we zijn toch allemaal naakt geboren?

13 jaar geleden

J.

J.

Ik vind het belagelijk dat iemand zo iets doet ja laat niet zo maar je borsten zien voor de wedcam, ik heb echt medelijden mee met, Romy sterke meisje!
x

13 jaar geleden

S.

S.

hoooooooooi

13 jaar geleden

\.

\.

iedereen die medeleven of begrip toont; bedankt. Voor eventuele vragen kun je sturen naar webcammeisje@scholieren.com en die worden naar mij doorgestuurd. Deze zal ik dan proberen te beantwoorden.

13 jaar geleden

D.

D.

Heftig!
ik laat nu sws nooit mijn borsten zien voor je webcam.
respect ;)

13 jaar geleden

H.

H.

uhu? je moet zowieso niet naakt voor cam gaan, domme mensen -.-

13 jaar geleden

A.

A.

Ja he pfff echt slim

13 jaar geleden

A.

A.

Omg echt erg !

13 jaar geleden

1.

1.

het is heel zilieg egt k*t van mensen die er dom opreageren als je het zo leuk vind ga zelf voor de cam naakt staan en dan wat mensen gaan doen dan heb je pas lef

13 jaar geleden

F.

F.

haha dankjewel, ik heb goed gelachen

13 jaar geleden

D.

D.

Sterfte aan alle mensen die zo stom reageren hierop >.< hebben jullie dan niks geleerd van dit verhaal? En de vele andere zoals deze? Voor zo'n jongen is het even leuk, haha wat een lol. Krijgt hij weer wat aanzien hoor bij zijn vrienden. Niet in de gaten dat je het leven van een onschuldig meisje helemaal hebt verwoest. "Ach, zoveel stelde het toch niet voor?" nou blijkbaar wel als iemand er een trouwma aan overhoudt? D: haat aan dit soort vieze figuren net als loverboys en players en heel die zooi :@

13 jaar geleden

G.

G.

Ik vind dit een onverstandig idee, Meisjes moeten beterweten.
Zowiezo vind ik al ten allereerste dat kinderen op de basisschool bij seksuele voorlichting ook ingelicht moeten worden over de gevaren van webcam. En hoe slim deze sukkels dat uitspelen.
Die jongens pakken het slim aan, en die meisjes denken gewoon niet goed na.
Het is een erg onverstandig idee, om uberhaupt iets uit te doen op de webcam.
Uit ervaring van een vriendin (die dit deed bij een jongen die ze leuk vond)
Is ze zeer ongelukkig geworden, en heeft meerdere keren gepraat over stoppen met haar leven.

Dus een tip voor alle dames die deze topic lezen:

Doe dit nooit voor een jongen/meisje. Je kan hier doodsongelukkig van worden.
en je zal continue worden geconfronteerd, zodat je steeds meer moet doen.
Houd gewoon je kleding aan.

13 jaar geleden

W.

W.

Ik vind dit een onverstandig idee, Meisjes moeten beter weten.

Zowiezo vind ik al ten allereerste dat kinderen op de basisschool bij seksuele voorlichting ook ingelicht moeten worden over de gevaren van de webcam. En hoe slim deze sukkels dat uitspelen.
Die jongens pakken het slim aan, en die meisjes denken gewoon niet goed na.
Het is een erg onverstandig idee, om ?berhaupt iets uit te doen op de webcam.
Uit ervaring van een vriendin (die dit deed bij een jongen die ze leuk vond)
Is ze zeer ongelukkig geworden, en heeft meerdere keren gepraat over stoppen met haar leven.

Dus een tip voor alle dames die deze topic lezen:

Doe dit nooit voor een jongen/meisje. Je kan hier doodsongelukkig van worden.
en je zal continue worden geconfronteerd, zodat je steeds meer moet doen.
Houd gewoon je kleding aan.

13 jaar geleden

T.

T.

Dat je niet genoeg zelfrespect hebt om je tieten niet te laten zien, zegt al genoeg, ook al ben je nog maar 14.

13 jaar geleden

J.

J.

Deels eigen schuld, maar grotendeels onwetendheid. Het getuigt van moed dat je het verhaal op dit forum post, zelfs als je weet dat hier heel veel 12 jarige pubers zijn die in hun leven nog nooit een paar borsten hebben gezien.

Romy, ik hoop dat het weer beter met je gaat, en dat je nog een hoop meisjes (en jongens?) mag behoeden voor een grote fout.

Keep it cool,

Jeroen.

12 jaar geleden

R.

R.

waarom laten ze die tieten niet zien?

12 jaar geleden

R.

R.

hier krijg ik spontaan een erectie van

12 jaar geleden

P.

P.

Ookal ben je 14 je hoort te weten dat dat niet kan

12 jaar geleden

Z.

Z.

Als dat niet Romy is die daar op de foto staat, wie is het dan? En wil die wel op de foto? Ze ziet er niet echt volwassen uit of zo

12 jaar geleden

I.

I.

@piet vijverberg
doe normaal man ! dat is voor dat meisje ook niet leuk, want ja ik heb het zelfde meegemaakt ! en dat is echt niet leuk om te ervaren !

12 jaar geleden

J.

J.

Geen leuke ervaring, maar zo zie je maar, je leert er wel van.

12 jaar geleden

R.

R.

RINUS lief sek mooi mis sien

12 jaar geleden

B.

B.

Als je zoiets doet ben je gewoon dom, moet je maar beter nadenken...

ps ik vind het prima als iemand me d'r tieten showt, alleen moet je daarna niet zielig gaan doen dat je een trauma hebt

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.