Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

CD-recensie N*E*R*D - Fly Or Die

CD-recensie N*E*R*D - Fly Or Die

Door
The Neptunes
Het zijn de Bolland & Bolland van de hedendaagse popindustrie.
(wat zeg ik nou?)
Het zijn de Fluitsma & Van Th..
(wacht, even opnieuw)

Chad Hugo en Pharell Williams zijn als The Neptunes alweer een paar jaar 'de meest gewilde producers van 't moment'. Elke natte scheet die zij voor een artiest op plaat zetten verandert in goud. Hun eigen projectje N*E*R*D scoorde al eens redelijk met het album In Search Of en het nieuwe album Fly Or Die moet N*E*R*D helemaal aan de top brengen.

Vet
Of dat gaat lukken? Single She Wants To Move klinkt in elk geval zeer te gek. Voor de rest barst de cd van de geile funk a la Kravitz en Prince. Soms goed (Don't Worry About It), maar helaas veel te vaak niet goed. Het is 't allemaal net niet. Het is allemaal wel vet, maar niet goed. Veel te makkelijk en onverzorgd. Met als hoogtepunt (of dieptepunt, zoals je wil) Jump. Gedver.
De heren nemen het natte-scheten-op-plaat-veranderen-in-goud iets te letterlijk. Het eerste gedeelte van die term althans. Dit is beneden het kunnen van N*E*R*D. Denk ik? Hoop ik? Of misschien dachten we met z'n allen wel dat The Neptunes goed zijn en vallen ze nu door de mand. Laten we hopen van niet.

Conclusie
Drie keer niks. Gepubliceerd op 27 mei 2004
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie