Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special Simon - Vakkenvuller

Special Simon - Vakkenvuller

Door
Vakkenvuller
Sony Music heeft het weer voor elkaar. De muziek-industrie kijkt machteloos toe hoe headhunters van Sony op een personeelsfeestje van een supermarkt hun nieuwe ster Simon de Wit contractueren. Helemaal niet zo gek bedacht, blijkt. Vakkenvuller Simon is niet alleen een hele toffe vent, maar schudt ook nog eens de hitsingle V*kkenvuller! uit z'n mouw. Eamon's F*ck it! dus, maar dan lekker melig.

Interview
Hee Simon. Zo ben je vakkenvuller, zo ben je opeens muzikant...
"Ja, het is een hele hectische periode voor me. Dat mag je wel zeggen. Ik ben ontdekt op een feestje, waar ik V*kkenvuller deed. Ik heb zelf de tekst geschreven op de muziek van Eamon, en dat sloeg aan!"

Heb je Eamon het liedje al laten horen?
"Ja, hij is er niet zo blij mee. Hij zei dat ik maar met z'n vriendin samen moet gaan optreden, dan is hij van ons allebei af. Hij is natuurlijk bang voor z'n inkomsten, hahaha."

[image:1:center:Erg sexy, Simon.]
Over inkomsten gesproken- wat ga je kopen van de winst van je single?
"Goeie vraag, haha! Een groot huis denk ik, waar ik dan allemaal schappen in laat zetten. Dan kan ik ook thuis lekker vakkenvullen."

Vakkenvullen? Dat heb je nu toch wel gehad, lijkt me?
"Ik voel me geen rockster hoor, ik ga weer zo snel mogelijk terug naar het vakkenvullen. Dat is toch mijn passie. Misschien doe ik nog wat met de Olympische Spelen, of het EK. Maar dat weet ik nog niet."

Zijn er tourplannen?
"Ja, hahaha, ik ben geboekt voor een feest van een niet-nader-te-noemen-supermarkt. Nog geen idee of ik daar met een echte band ga staan of niet, maar dat komt wel goed."

Meer aandacht voor vakkenvullers in Nederland?
"Ja, dat hoop ik dus: dat ik een idool kan worden voor de vakkenvullers in Nederland, en dat ze meer waardering krijgen voor hun harde werk."

Conclusie
Dat klinkt mooi. De nieuwe single ligt in de winkel, de clip is op televisie. Lach mee met Simon en geniet van een prachtige zomer. Gepubliceerd op 20 mei 2004
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie