Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Event - inactief Michael Franti - Vragen

Event - inactief Michael Franti - Vragen

Door
Power
Michael Franti heeft het bijna net zo druk met links activisme als met zijn muziek. Hij is betrokken. Bij politiek, aids, daklozen, rechten voor homo's, drugsverslaafden, de doodstraf. En natuurlijk wereldvrede. Met zijn muziek zou hij het liefst direct een revolutie ontketenen. Da's nog niet gemakkelijk, maar de verkoopcijfers van zijn twee jaar geleden verschenen album Stay Human liegen er niet om: Franti geniet een grotere populariteit dan ooit.

[image:1:center:Michael Franti & Spearhead]
Deze week trekken Scholieren.com en BuZz er op uit om Michael Franti te interviewen. Over zijn nieuwe plaat met Spearhead, Everyone Deserves Music, en zijn Power to the Peaceful concerten.
Hoe lang zijn zijn dreadlocks en wat vond hij van zijn optreden op Lowlands?
Wat wil jij van Franti weten? Stel nu jouw vraag!
De leukste, meest bizarre of brutale vragen hoor je op 14 december in BuZz op 3FM. En natuurlijk lees je binnenkort het hele interview op Scholieren.com! Gepubliceerd op 24 november 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie