Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special TMF awards - Preview

Special TMF awards - Preview

Door
Impressing Line-up!
19 april is het zo ver! Dan vindt in het Rotterdamse Ahoy voor de achtste keer Nederlands spectaculairste awardshow plaats: de TMF-awards…Ook dit jaar weer hélemaal uitverkocht. En dat is ook niet zo vreemd, want de line-up is indrukwekkend. In tegenstelling tot vorig jaar, heeft TMF het nu wel voor elkaar gekregen om meerdere internationale supersterren binnen te halen. Artiesten als Robbie Williams, Kelly Rowland, Westlife en Ricky Martin schitteren de 19e op het podium.

[plaatje1]

Na de grote overname van TMF door MTV, was het maar de vraag of de nieuwe formule voor The Music Factory zou aanslaan en dus ook of de awardshow nog wel kon voortbestaan. Maar de nieuwe TMF werd een groot succes en deze editie van de TMF-awards belooft zelfs de beste editie tot nu toe te worden. De totale programmering bestaat uit de volgende artiesten:

[plaatje2]

Kelly Rowland, Sugababes, Atomic Kitten, Craig David, Skin (ex Skunk Anansie), Blue, Daniel Bedingfield, Anouk, Di-rect, Krezip, Raymzter, Brainpower, Westlife, Jamaï, Trijntje Oosterhuis (vervangt Kane), dj Tiësto, Girls Aloud, Big Brovaz, Gareth Gates, Ricky Martin en Robbie Williams.

Kortom, voor ieder wat wils!

[plaatje3]

De awards zullen worden uitgereikt door een heel legertje vips en samen met de optredens zal de show maarliefst vijf uur duren. De TMF-awards zijn vanaf zes uur live op TMF te volgen. Bovendien kan tijdens de show op de TMF-site gechat worden met de optredende artiesten.

Voor een overzicht van de genomineerden,om je stem uit te brengen, om kaarten te winnen of voor meer info over de awards en de artistchat, kijk op tmfawards.nl Gepubliceerd op 13 april 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie