Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Write Now verlengd tot 15 februari!

Write Now verlengd tot 15 februari!

Door

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar, schrijf je graag en wil je een laptop ten waarde van € 1.500,-, een publicatie in Dagblad De Pers of honderden euro’s aan boekenbonnen winnen? Dan is dit de ultieme kans om je naam te vestigen in literair Nederland en Vlaanderen! Het enige dat je hoeft te doen, is jouw zelfgeschreven stuk op te sturen naar info@writenow.nu.

Doe dit vóór 15 februari, en misschien hoor jij straks bij de finalisten die kans maken op die laptop of die plek in de krant. Daarnaast win je optredens tijdens bijvoorbeeld GDMW Festival Rotterdam, Geen Daden Maar Woorden Festival Den Bosch, De Nachten in Antwerpen. De winnaar van de publieksprijs wint onder andere een publicatie in Dagblad De Pers. De voorwaarden om mee te doen: leeftijd 15 t/m 24 jaar, de inzending is in de Nederlandse taal en bedraagt maximaal 2.000 woorden of 8 gedichten. Voor meer informatie over de voorwaarden zie www.writenow.nu.

Gepubliceerd op 29 januari 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie