Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Warme dranken test

Warme dranken test

Door

In Nederland weet je het nooit in de winter: wordt het vandaag koud of is het bijna een milde lentedag? Ik heb altijd de pech dat ik er op de gure winterse dagen op uit trek en er vanuit ga dat het buiten niet koud is. En wat is dan fijner om te doen als je thuiskomt na een fietstocht door de barre winterkou? Inderdaad: iets warms drinken! Ik testte wat het beste werkt om weer op temperatuur te komen.

Thee: Pickwick Earl Grey, €0,95
Thee is een warme dorstlesser. Vooral een dorstlesser in mijn geval. Bovendien associeer ik thee meer met ontbijten dan met lekker snel opwarmen. Omdat het daarnaast helemaal op waterbasis is, voelt het niet heel bijzonder aan in je mond.
Cijfer: 7,5

Anijsmelk: De Ruijter Anijsblokjes, €0,94
Kruidig, zoet en romig. En dat terwijl het slechts een kwestie is van het oplossen van anijsblokjes in warme melk. Goed om warm van te worden en je een ik-dronk-dit-bij-oma-gevoel te geven. Het enige minpuntje is dat, tenzij je daar van houdt, er een velletje op de melk komt als je hem nét te lang in de magnetron laat staan.
Cijfer: 8

Glühwein: St.Lorentz Gluhwein, €1,99
De après-skidrank bij uitstek. Ik krijg het er op twee manieren warm van: van de warmte van de kruidendrank, en natuurlijk ook van de alcohol. Alleen om het nu in Nederland te drinken, op een doordeweekse dag, terwijl je daarna nog huiswerk moet doen... dat werkt niet goed voor mij.
Cijfer: 7

Chocolademelk: AH Chocolademelk romig, €0,86
Superromig en ook makkelijk (en zonder velletje) op te warmen in de magnetron. Door de cacao krijg ik het gevoel alsof ik gesmolten chocola drink. En om het helemaal luxe te maken kan je het natuurlijk afmaken met een toefje slagroom. Warmte uit een pak, veruit mijn favoriet!
Cijfer: 9

Gepubliceerd op 9 februari 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie