CD-recensie Trance Energy - Trance Energy 2002 + DVD

CD-recensie Trance Energy - Trance Energy 2002 + DVD

Door
Slaapkamer
Nog maar net bekomen van het Trance Energy? Hier is je kans om het allemaal nog een keer over te doen in je eigen slaapkamer. Id&T brengt de beste nummers van deze jaargang uit op CD/DVD, en wij mochten hem een keertje beluisteren. Een audio/visuele trip met veel beats per minuut.

Bas & Ram?
Aangezien Trance Energy 2002 een hele nacht duurde, moest er een selectie worden gemaakt voor de CD. Twintig nummers van bekende acts als DJ Tiesto en Mario Piu, en iets minder bekende namen zoals Bas & Ram en Pale X. Gelukkig wel allemaal echte feestnummers, met in het begin van de CD een flinke warming-up, naar de echte harde beats. Zo'n beetje alles komt voorbij: clubtrance, hardtrance en underground. Het feestje-in-je-CD-speler draait lekker weg, met als knallende afsluiters Cosmic Gate en DJ Tiesto.

CD wisselen
Het DVD gedeelte maakt deze CD net iets meer dan een gewone verzamelaar. Dit is de officiele CD van het officieel grootste trance-evenement in Nederland, en dat zullen we weten ook. Er komen wederom een hoop artiesten voorbij, zoals Johan Gielen en Mark van Dale. Misschien jammer dat sommige nummers op de DVD-kant niet op de audio-kant staan, want nu mis je zonder DVD-speler goeie acts zoals DJ Jean. De selectie is sowieso een beetje beperkt, maar er is in ieder geval geprobeert voor ieder wat wils te kiezen.

Plus DVD
Grootste plus is de DVD, die je fullscreen en in 3D audio laat meegenieten van opperbeste trance van eigen bodem. Zonder DVD-speler is deze release al een stuk minder interessant, want dan is het een vrij willekeurige verzameling nummers die "toevallig" allemaal wel een keertje voorbijkwamen op de Trance Energy nacht.

Conclusie
Id&T brengt met deze CD een hoop plezier samen op een schijfje. Zonder echt gedurfde onbekende namen of muzikale avonturen, maar met de degelijkheid van Trance Energy. Goeie mainstream trance voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen.

(Met extra half duimpje voor de perfecte DVD-video kwaliteit.)

Gepubliceerd op 21 april 2002
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie