CD-recensie The Osbournes - The Osbourne Family Album

CD-recensie The Osbournes - The Osbourne Family Album

Door
Tros
Je hebt hypes en je hebt hypes. En The Osbournes is er eentje van het laatste soort. Binnen no-time eigenlijk zijn The Osbournes uitgegroeid tot de meest besproken familie van de laatste jaren (op de Tros en de Balkenendes na). En wie zouden dan The Osbournes zijn om niet op hun eigen hype in te springen? Je zou tenslotte een dief van je eigen portemonnaie zijn als je geen t-shirts, CD's en condooms in navolging van de TV-serie op de markt zou brengen. Zie daar het resultaat numero uno: The Osbourne Family Album.

Papa
Interessant materiaal dat er op staat? nee joh, tuurlijk niet. Of het moet Kelly's cover van Madonna's Papa Don't Preach zijn, maar meer interessants staat er niet echt op. Wel een paar geinige stukjes uit de TV-serie zelf. Dat wel. Want je moet natuurlijk wel iets hebben om de verkoop op te krikken.

Conclusie
System Of A Down (Snowblind) en Starsailor (Good Souls - Live) klinken leuk en Eric Clapton's Wonderful Tonight en John Lennon's Imagine zijn natuurlijk klassiekers van klassiekers. En ach, nog een paar promotie-plug-liedjes-cd-vullers. Het is leuk, maar niet meer dan dat. Zeker niet meer dan dat... Gepubliceerd op 10 juli 2002