Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Stunts

De examenstunts naderen. Uit onze peiling van afgelopen week (11.082 stemmen) blijkt dat 20% van de stemmers al een strak plan heeft klaarliggen. 15% is nu de plannen aan het smeden, 27% heeft geen idee of er nog iets gaat gebeuren.
Tragisch: 16% van de respondenten zegt op een school te zitten zonder stunts. Is dat dan gewoon echt verboden? Ten slotte zegt 13% nog een beetje zoekende te zijn. Voor hun komen we later deze week met tips & trucs, do's en de onvermijdelijke don'ts. (volledige uitslag peiling?)Uitslag
Over twee maanden zijn de eindexamens. En dat betekent dus ook: tijd om met een mooie examenstunt te komen. Hoe zit het bij jou op school?

Geen idee of er dit jaar weer iets gaat gebeuren.
26.93%

Er ligt al een strak plan klaar, dat wordt knallen.
20.72%

Bij ons op school: geen stunts!
16.16%

De plannen worden nu gesmeed, ziet er goed uit.
14.75%

We zijn nog een beetje zoekende.
13.12%

Ik zit niet (meer) op school.
8.32%

11082 keer gestemd.

Gepubliceerd op 29 maart 2009
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!