Eindexamens 2024

Wij helpen je er doorheen ›

Event - inactief Ryan Adams - Vragen

Event - inactief Ryan Adams - Vragen

Door
Rockster
Ryan Adams is singer/songwriter, zoals dat heet. Zijn naam zorgt regelmatig voor verwarring, zodat er bij zijn optredens om Summer Of '69 wordt geroepen. Hij is niet Bryan Adams. Maar hij is wél de Amerikaanse singer/songwriter die met het album Gold, dat twee jaar geleden verscheen, plotseling een rockster werd.
En nu is hij terug, met twee nieuwe platen. Love Is Hell Part 1 is depressief en ingetogen, op Rock 'n Roll staat juist een hele hoop herrie. In december volgt ook nog eens Love Is Hell Part 2. Kan de platenmaatschappij het tempo van de schrijfzieke Adams nog wel bijhouden? En hoe zit het met kwaliteit als je zoveel materiaal uitbrengt? Stuurt Mick Jagger hem écht fanmail? En is zijn nummer This Is It een antwoord op The Strokes?

[image:1:center:]
Scholieren.com en NCRV BuZz interviewen Ryan Adams.
Wat wil jij weten van 's werelds meest verlegen rockster? Stel hier je vraag!
De leukste, bizarste en raarste vragen hoor je terug op 3FM en lees je op Scholieren.com! Gepubliceerd op 18 november 2003
ADVERTENTIE
Nieuw seizoen Studententijd de podcast!

Studenten Joes, Tess en Annemoon zijn terug en bespreken alles wat jij wilt weten over het studentenleven. Ze hebben het onder andere over lentekriebels, studeren, backpacken, porno kijken, datediners, overthinken, break-ups en nog veel meer. Vanaf nu te luisteren via Spotify en andere podcast-apps! 

Luister nu