Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens...de coronacrisis heeft een grote impact op jongeren. Wij zijn benieuwd hoe jullie ermee omgaan en wat jullie vinden van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek!

Doe mee

Roodkapje

Organisatie Red Ribbon Rock gaat voor het derde jaar op zoek naar een Roodkapje voor de posters en flyers van het muziekfestival. De zoektocht is begonnen op wereldaidsdag, zaterdag 1 december.

Als je minimaal zestien jaar oud bent, en als het je leuk lijkt om je - met een rood kapje bedekte - hoofd terug te zien op de posters van het evenement, surf dan naar redribbonrock.nl. Ervaring is niet nodig, een leuke uitstraling is voldoende.

Ik kende het meisje met het rode kapje en het mandje vol lekkers nog van vroeger. Grootmoeder werd als een Unox-worstje naar binnen geslokt door die bloeddorstige wolf. Als ik mocht kiezen, zou ik Roodkapje nooit willen zijn, omdat die meid een trauma zal hebben door haar moeilijke jeugd. Ik wil veel liever Assepoester of Sneeuwwitje zijn. Zij vinden een knappe, lekkere vent met veel geld en een wit paard. Dus eigenlijk was ik stiekem wel een beetje teleurgesteld dat er geen prinsesje werd gezocht.
Maar ik heb even geïmproviseerd, en hé, hoe staat rood mij?
Het ziet er misschien niet zo aantrekkelijk en professioneel uit, maar ik heb mijn best gedaan.

Gepubliceerd op 13 december 2007
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!