Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special Paard van Troje - Special

Special Paard van Troje - Special

Door
't Paard
Sinds begin September is Paard van Troje weer open. Jarenlang zat Den Haag zonder behoorlijke popzaal door verbouwingen en gemeentelijke ruzies. Onder de noemer "Paard Op Hol" werd het af en toe nog geprobeerd op diverse locaties, maar nu is het Paard van Troje ("'t Paard" in de volksmond) gewoon weer open.
Wat van buiten aan de Prinsengracht een gewoon pand lijkt is van binnen een verrassend ruim complex met een grote zaal, omring door schuifbare balkons, en een kleine zaal.

Opening
Op 4 september j.l. werd het 't Paard leuk geopend met optredens van veel bekenden uit de haagse popmuziek. Tim van Di-rect zong een paar liedjes, Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo) en Henk Koorn (Hallo Venray) ontbraken niet en Sjaak Bral praatte het geheel aan elkaar. Door een prachtig optreden van George Kooijmans en Cesar Zuiderwijk (Golden Eearring) werden andere coryfeeën als Anouk en de leden van Kane niet gemist.

Planning
In de komende maanden zullen bands als De Dijk, Laidback Luke, Beef, Therapy? en Postmen optreden in 't Paard en daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten.
Op donderdagavond is het studentenavond (Naschoolse Opvang).

Foto's
[image:1:center:het pand]
[image:2:center:garderobe]
[image:3:center:grote zaal]
[image:4:center:kleine zaal]
Den Haag heeft na de terugkomst van de Asta weer een uitgaanspubliek-trekker terug. We staan weer op de kaart zeg maar.

Gepubliceerd op 29 september 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie