Muziek maken met BEEB!

Op zondagmiddag 16 december vindt er in dB's een knallend openingsfeest plaats van BEEB! BEEB staat voor Begin Een Eigen Band en is een nieuw platform voor jou. Hou je van muziek en wil je graag in een bandje spelen, of speel je in een bandje maar zoek je oefenruimtes of een bandcoach? Dan is BEEB iets voor jou! Op www.begineeneigenband.nl kun je meer lezen over dit nieuwe project. BEEB is speciaal voor jongeren uit de provincie Utrecht.

Het openingsfeest staat natuurlijk helemaal in het teken van muziek. Er treden bands op (Only Seven Left en INFA), er zijn workshops en jamsessies, en als klap op de vuurpijl kun je zelfs nog muziekinstrumenten winnen! We verloten een drumstel, basgitaar, gitaar, stemapparaat en snaren en snoeren. Deze dag begint om 14.00, en duurt tot 18.00 en de entree is gratis!

Je kan dB's vinden op de Cartesiusweg, nummer 90A. dB's is gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit de hele provincie, want het ligt vlak naast station Utrecht Zuilen. Ook rijden buslijn 3 en 4 elk kwartier vanaf Utrecht Centaal naar de Cartesiusweg.

We hopen je te zien de 16de!

Gepubliceerd op
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je PWS of Sectorwerkstuk?

Heeft jouw PWS of Sectorwerkstuk een link met het Rijksmuseum? Stuur je werkstuk dan vanaf december in voor de Junior Fellowship profielwerkstukwedstrijd van het Rijksmuseum. En maak kans op € 1500 en een traineeship!