Hyves te koop

Door Lisanne

Dat hyves populair is moge duidelijk zijn. Maar dat er ook geld mee te verdienen viel, was bij mij niet bekend. Onlangs heeft de twintigjarige Eling Groot Rouwen de inlogcode van een hyve verkocht voor duizend euro.

Hippe Tekenfilmseries Van Vroegâh
De hyve Hippe Tekenfilmseries Van Vroegâh heeft maar liefst 127.069 leden, en het worden er iedere dag meer. De naam zegt het al: de hyve verheerlijkt de tekenfilmseries van vroeger, zoals Dommel, Boes, Ovide, Wicky de Vicking en Barbapapa. Op de hyve staat vermeld dat de jeugd van tegenwoordig wordt verpauperd met kansloosheid als Dragonball Z. Vroegâh was er tenminste nog kwaliteitstelevisie voor de jeugd.

Het valt niet te ontkennen...
En laten we eerlijk zijn: vroegâh waren de series toch ook leuker? Het is zo zonde dat Bommel van de buis is gehaald, en dat we de snorkels niet meer zien zoals toen... Want als ik aan die tekenfilmpjes denk, dan voel ik me gelukkig, jong en onbezonnen.

Geld waard
Dus ik snap wel waarom deze hyve geld waard is. Zonder schaamte herinneringen ophalen met de plaatjes, meedoen aan polls zoals ‘wat is de leukste tekenfilmserie van vroeger?’, genieten van de filmpjes over 'Budgie De Kleine Helikopter' en samen met anderen eindeloos krabbelen over de Gummiberen.

Gepubliceerd op 30 april 2008
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur