Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

High School Musical 3: Héél Amerikaans

High School Musical 3: Héél Amerikaans

Door

High School Musical 3 is… Amerikaans. Héél Amerikaans. De bitch, het knappe meisje dat verkering heeft met de knappe jongen, de nerd… alle ingrediënten voor een Amerikaanse blockbuster zitten in deze film.

De film gaat over het senior year van een highschool. De diploma-uitreiking nadert en de scholieren beginnen na te denken over hun studiekeuze. Studeren bij je vriendje in de buurt, kan dat? Moet je daar je studiekeuze wel op afstemmen?

De titel van de film zegt het al: de film bevat veel musicalliedjes. Ze klinken leuk en nodigen uit mee te zingen.

Als je midden in een tijd zit waarin je afscheid neemt van je middelbare school en een grote stap gaat nemen zijn de moeilijkheden waar deze knappe jongeren mee kampen heel herkenbaar.

Gepubliceerd op 5 juli 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie